<>

 
 
 
A legnagyobb rangadó hétfőre maradt az angol Premier League 3. fordulójából, az Arsenal a Liverpoolt fogadja.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Ezt várjuk a hétfői angol rangadón

A legnagyobb rangadó hétfőre maradt az angol Premier League 3. fordulójából, az Arsenal a Liverpoolt fogadja.
Angol bajnokság
Arsenal - Liverpool
Hétfő, 21:00 óra

Hosszú idő után először tűnt úgy a szezon kezdete előtt, hogy idén Arséne Wenger együttesével komolyan számolni kell majd a bajnok címet illetően, ehhez képest hidegzuhanyként érte az ágyúsokat a nyitány, hiszen a West Ham 2–0-ra nyerni tudott az Emiratesben. Természetesen messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a vereségből, ráadásul a 2. játéknapon a Crystal Palace otthonában javítottak Özilék (1–2), így jelenleg 3 ponttal állnak a tabellán. Petr Cech érkezésén kívül egyelőre nem történt lényegi erősítés a keretben, de a hírek szerint a színfalak mögött zajlanak az egyeztetések Karim Benzema Londonba költöztetéséről. Ami biztos, hogy sérülés miatt Wilshere-re, Rosickyre és Welbeckre nem számíthatnak a hazaiak.

Ami a Liverpoolt illeti, Gerrard távozásával hatalmas űrt hagyott mind a középpályán, mind a klub életében, a vörösök azonban a kapitány távozása ellenére is jól kezdték a szezont, bár a Stoke és a Bournemouth legyőzése nem tartozik a bravúrkategóriába. Ami viszont tény, a két 1–0-s sikerrel és a hétvégi eredmények alakulásával csupán két együttes maradt 100 százalékos, Brendan Rodgers alakulatán kívül még a City hibátlan. Vendégoldalon az Aston Villától érkező Benteke jó fogásnak tűnik, de hosszútávon Ings és honfitársunk, Bogdán Ádám leigazolásából is profitálhat az egyesület. Sturridge, Flanagan és Allan bajlódik sérüléssel, Henderson játéka pedig kérdéses.

25658. Arsenal - Liverpool, 2.5 gól alatt (1.85) - Tippmix

Habár egymás ellen rendre gólzáporos találkozót vívnak egymással a csapatok, a bajnokság ilyen korai szakaszában szerintünk óvatosak lesznek a felek és nem rendeznek fesztivált!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!