<>

 
 
 
Szerdán a BL-selejtezőből és a Ligakupából hozunk 1-1 zsíros oddsot: Malmőben remit várunk, a Sheffield pedig meglepetést okozhat a Fulham vendégeként.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, 8.5-szeres zseton!

Szerdán a BL-selejtezőből és a Ligakupából hozunk 1-1 zsíros oddsot: Malmőben remit várunk, a Sheffield pedig meglepetést okozhat a Fulham vendégeként.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02811. FF Malmö - Celtic, X (3.15) - BL-selejtező visszavágó, 20:45

Nincs pihenő a Bajnokok Ligája selejtezőiben, az előző hét odavágói után máris jönnek a visszavágók. A Celtic és a Malmö csatája 3–2-es skót előnyről folytatódik és bár előzetesen talán mindenki biztosra vette a zöld-fehérek továbbjutását, a svédek közel voltak a meglepetéshez a Celtic Parkban. Az ezúttal hazai pályán játszó Malmö mindenesetre nem hangolt túl jól a derbire, hiszen a hétvégén 1–0-ra kikapott a Hacken otthonában. Ami Ronny Deila együttesét illeti, nekik jól sikerült a főpróba, hiszen Dundeeban nyertek 3–1-re. Kiélezett csatát várunk, ahol meleg pillanatokat élhetnek át a vendégek, de szerintünk győznie nem sikerül a Malmőnek, a döntetlen pedig elég lesz a Celtic továbbjutásához!

10796. Fulham - Sheffield Utd., 2 (2.70) - Angol Ligakupa, 20:45

A másodosztály 21. helyén álló csapata fogadja a harmadosztály 4. helyezettjét a Ligakupában. A Fulham borzalmas szezonrajton van túl: 4 forduló alatt 2 pontot szerzett és a mutatott játék alapján kemény szezonnak néz elébe és jó eséllyel nem a feljutásért küzd majd. A Sheffield viszont nem rajtolt rosszul: ugyan vereséggel kezdett, de ezt három győzelemmel feledtette.

A Sheffield ráadásul rendre jól teljesít a kupákban, így tavaly elődöntőt játszhatott ebben a sorozatban, ahol megszorongatta a Tottenham csapatát, előtte pedig búcsúztatta a Southampton csapatát is. A Fulham nem igazán találja a ritmust egyelőre, már a Wycombe ellen is csak a szűkös továbbjutás jött össze (1-0), a Sheffield pedig képes kupaporondon a meglepetésre, így egy próbát mindenképp megér a vendég siker.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!