<>

 
 
 
A Ligakupa második fordulójában gólokat várunk a Oakwell Groundon, ahol az Everton tesz ezúttal látogatást!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gólokból profitálnánk az Angol Ligakupában

A Ligakupa második fordulójában gólokat várunk a Oakwell Groundon, ahol az Everton tesz ezúttal látogatást. Fogadjunk!
Angol Ligakupa
Barnsley - Everton
Szerda, 20:45 óra

A Barnsley a harmadik vonalban szerepel, a legutóbbi idényben is itt szerepelt. Lee Johnson menedzserrel a padon egyelőre nem megy rosszul a társaságnak: a nyitó meccset elbukta, viszont azóta nem kapott ki. Két győzelem mellett egyszer ikszeltek a fiúk, a Ligakupában pedig büntetőkkel jutottak tovább a Scunthorpe-pal szemben. A keretben vannak hiányzók: Leroy Lita a támadósorból marad ki sérülés miatt, pedig elméletileg ő a legnagyobb név az alakulatánál. Rajta kívül egy hátvéd nem lehet ott ma este, őt az első játéknapon kellett lecserélni.

13654. Barnsley - Everton, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmix

Az Everton nem volt túlságosan aktív a játékospiacon, alig nyolcmillió euró tapsolt el. Az érkezők között Cleverley, Deulofeu, Henen és az aktuális riválistól igazolt Holgate érdemel említést. Martinez menedzser csapata nagyjából együtt maradt. A támadószekció erős, viszont a védelem csak nem akar összeállni. A Premier League-ben eddig három mérkőzésen négyszer kapituláltak a liverpooliak. Összességében 1-1-1 a mérlegük, a szenteknél győztek magabiztosan Lukakuék, otthon nem bírtak a Watforddal, a hétvégén pedig kikaptak a Manchester Citytől.

Az élvonalbeli együttesnél olyan játékosok is szerepet kapnak majd, akik eddig a bajnokikon jobbára csak a padon, vagy még ott sem foglaltak helyet. A sima 2-esre nem merünk vállalkozni, viszont a gólokban igen is van ráció. Az Everton védelme alapjáraton is képes bakizni, és a Barnsley ezt kihasználhatja. A vendégek az esélyesebbek, de a találatokban jobban bízunk. Tippünk tehát: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!