<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A találatok ellen megyünk Portugáliában

Úgy véljük, nem lesz gólparádé a Belenensesés a Maritimo hétfő esti randevúja alkalmával. Velünk tartasz?
Portugál bajnokság
Belenenses - Maritimo
Hétfő, 20:00 óra

A legutóbbi évad hatodik helyezettje a kilencediket látja vendégül hétfő este a luzitán bajnokság harmadik fordulójának záró meccsén. A házigazda már régóta edzésbe lendült, ugyanis az EL-ben már több hete „bevetésen" van. A kék-fehérek jól állták a sarat, a svéd Göteborgot és az osztrák Altachot búcsúztatva a főtáblára kerültek. A bajnokságban két remivel kezdtek, a Rio Avéval otthon nem bírtak, viszont a guimaresi pont értékesnek számít. A múltbéli eredményes szereplésük zárt védekezésüknek volt köszönhető, és az idén azért lesz még mit javítani, ugyanis a két bajnokin négyszer kapitulált a hátsó alakzat.

A Maritimo a Madeirától kikapott az első játéknapon, a múlt hétvégén viszont pontot tartott otthon a Portóval szemben. A piros-zöldekre ma megint nehéz küldetés vár, tavaly oda-vissza kikaptak a fiúk aktuális ellenfelüktől. Ivo Vieira vezetőedző minden bizonnyal a stabilitásra helyezi majd a hangsúlyt, egy középpályását kell csak nélkülöznie, a többiek bevetésre készen állnak.

15587. Belenenses – Maritimo, kevesebb, mint 2,5 gól (1.40) – Tippmix

Döntetlen közeli eredményre számítunk, viszont azt jobban érezzük, hogy nem lesz gólparádé a kilencven perc során. Mi a találatok ellen megyünk, tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!