<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyilas: magyar döntetlen Belfastban

Az Eb-selejtezők pikánsabb mérkőzéseinek megtippelésére ezúttal a Ferencváros és a Vác egykori ikonikus alakját, Nyilas Eleket kértük fel. Lássuk, hol és mit vár!
Magyarország – Románia, 1

- Három okból kifolyólag látok nagyon nagy esélyt a győzelmünkre: egységes a csapatunk, ez az utóbbi évek leggyengébb román válogatottja, valamint az a futballáz, ami megint úrrá lett hazánkon. Remélem, nem kell csalódnunk.

Németország – Lengyelország, 1

- A németek a topon vannak, szenzációs játékosok alkotják a keretüket, és bár a lengyelek is jók, nem tudom elképzelni, hogy idegenben pontot szerezzenek.

Oroszország – Svédország, X

- A svédek masszív csapatot alkotnak, mindenkinek kellemetlen ellenfelei, az oroszok pedig mostanában gyengébben teljesítenek önmagukhoz képest. Döntetlent mondok.

Spanyolország – Szlovákia, 1

- Kölcsön kenyér visszajár; a spanyolok bosszút állnak a szlovákiai vereségért és elverik északi szomszédunkat.

Törökország – Hollandia, 2

- A török óriási hibát követtek el azzal, hogy nem verték meg a letteket, hiszen abban az esetben nekik ezen a meccsen a döntetlen is elég lenne, így viszont rajtuk a teher, mindenképpen nyerni kell. És bár a hollandoknál is vannak bajok, jobb csapatnak érzem őket, így vendégsikert mondok.

Wales – Izrael, X

- Wales talán az egyik, ha nem a legnagyobb pozitív meglepetése ennek a selejtező sorozatnak. Fél lábbal már kijutottak, így ezen a meccsen szerintem a döntetlennel is megelégednek, ami a vendégeknek is jó lehet.

Észak-Írország – Magyarország, X

- Nagyban meg fogja határozni a mérkőzés végkimenetelét a románok elleni végeredmény. Mivel ott győzelmet várok, és nem vagyok telhetetlen, valamint Észak-Írországban egyáltalán nem könnyű nyerni, egy ponttal is elégedett lennék.

Románia – Görögország, 1

- Bízzunk benne, hogy a románok a budapesti vereség után még nyalogatják majd a sebeiket, ettől függetlenül a mostani görög csapat legyőzése nem okozhat gondot nekik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!