<>

 
 
 
A vörösöknek nincs más dolguk, mint nyerniük, és közben szurkolni Walesnek, hogy kalapálja el Izraelt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

Ezt is simán hozzák a belgák?

A vörösöknek nincs más dolguk, mint nyerniük, és közben szurkolni Walesnek, hogy kalapálja el Izraelt.
Eb-selejtező, B-csoport
Ciprus - Belgium
Vasárnap, 20:45

A B-jelű hatos így áll három fordulóval a selejtező vége előtt: 1. Wales (17), 2. Belgium (14), 3. Izrael (12), 4. Ciprus (9), 5. Bosznia (8), 6. Andorra (0).

A ciprusiak évről-vére próbálják bizonyítani, hogy már nem lehet őket egy karlegyintéssel elintézni. A mostani kiírásban egy bravúros boszniai sikerrel nyitottak - valljuk be, a lehető legjobbkor mentek Dzekóékhoz. Ezen kívül kétszer páholták el Andorrát Pambos Christodoulou fiai, a "nagyok" ellen csak szoros vereségekre futotta erejükből, kivéve Belgiumot. Mert a brüsszeli kirándulás csúfos véget ért a szigetlakók szemszögéből, a vörösök meg sem álltak ötig.

20776. Ciprus - Belgium, 2 (1.33) - Tippmix

Marc Wilmots csapata a bosnyákok legyűrésével lépett egy nagyot Franciaország felé. A vörösök eddigi teljesítményére nem lehet különösebb panasz, csak az a fránya cardiffi vereség ne csúszott volna be... Emiatt aztán lépéshátrányban is vannak Lukakuék Bale-ékkel szemben - de a három egységes mínusz egyfelől ledolgozható még, másfelől akkor sem dől össze a világ, ha belgák második helyről masíroznak tovább.

A vendégek keretéről ódákat lehet zengeni, a futballisták zöme európai topcsapatokban szerepel hétről-hétre. Ezúttal Mertens, Origi, Mirallas, Chadli, Lombaerts és Januzaj csak a padra szorult... De Bruyne-ék ötletes játékkal rukkoltak elő, és hátrányból fordítva győztek 3-1-re a bosnyákok ellenében. Összességében 16-3 a gólkülönbségük, vendégként ikszeltek Boszniában, kikaptak ugye Walesben, és nyertek Izraelben. Ha ma nyernek Fellainiék, úgy már nehéz elképzelni, hogy pontot veszítenek a hátralévő két játéknapon: előbb Andorrára utaznak, majd jönnek az izraeliek. Eltiltott nincs a vörösöknél, Hazardék a legjobb összetételben léphetnek pályára.

A két együttes játéktudása között zongorázni lehet a különbséget, és e differencia ki is jön ma este. A belgák nyernek, és folytatják a walesiek üldözését! Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!