<>

 
 
 
Blind vereséggel kezdett a holland padon az Eb-selejtező csoportban Izland ellen, most pedig Törökországban gyakorlatilag győzelmi kényszerben lépnek pályára a narancsosok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Élet-halál harc az A-csoportban

Blind vereséggel kezdett a holland padon az Eb-selejtező csoportban Izland ellen, most pedig Törökországban gyakorlatilag győzelmi kényszerben lépnek pályára a narancsosok.
Eb-selejtező, A-csoport
Törökország - Hollandia
Vasárnap, 18:00

A török együttes borzalmas rajtot vett a selejtezőcsoportban, hiszen előbb kikapott Izlandon 3-0-ra, majd a csehek nyertek náluk 2-1 arányban. Fatih Terim azonban felrázta a csapatot és azóta 5 meccsen nem kaptak ki, ezalatt pedig 2 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhettek el. Így jelenleg 9 ponttal még megvan a reményük a 3. helyre. Otthon az említett csehek elleni vereség mellett 3-1-re verték Kazahsztán csapatát, majd szerény 1-1 a lettek ellen.

A holland együttes nehéz helyzetből várja ezt a törökországi derbit: 10 pontjukkal ugyan megvan a 3. hely, de nem ez a cél, hanem egyenesen kijutni a tornára az első 2 hely valamelyikével. Izland azonban már 7 ponttal van előttük, a 2. helyen álló csehek pedig 6 egységgel előzik meg a narancsmezeseket. Mindemellett a nyakukon liheg mai ellenfelük, vagyis ha nem érnek el jó eredményt Törökországban a hollandok, akkor az könnyen a kijutásba kerülhet. Hiddink ment, érkezett a padra Blind, aki első idegenbeli meccsére készül a gárdával. A hazai "főpróba" nem sikerült fényesen, Izland nyert náluk, hiába játszott jobban a hazai együttes az emberhátrány ellenére.

Tipp: Törökország - Hollandia, döntetlen nélkül 2 (1.53)

A narancsosok komoly meccs elé néznek, ám az eddig látottak alapján ez a török együttes korántsem verhetetlen. A nem túl acélos letten pl. oda-vissza megszorongatták őket, a hollandok pedig komoly motivációval és erős kerettel érkeznek erre a derbire. Kijöhet a különbség a két csapat közt, de mivel benne van a pakliban a remi, így döntetlen nélkül ajánljuk a 2-es tippet, bevállalósok viszont háromesélyben is behúzhatják a 2-est!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!