<>

 
 
 
Egyik gárda sem vállal felesleges kockázatot, a támadófutball halálát várjuk konkrétan a bukaresti ütközettől...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Két tipp a román-görög csatára

Egyik gárda sem vállal felesleges kockázatot, a támadófutball halálát várjuk konkrétan a bukaresti ütközettől... Az F-csoportban így áll a tabella 7 fordulót követően: 1. Észak-Írország 16, 2. Románia 15., 3. Magyarország 12, 4. Finnország 7., 5. Feröer-szigetek 6, 6. Görögország 2.
Eb-selejtező, F-csoport
Románia - Görögország
Hétfő, 20:45

A románok otthon eddig két siker mellett (Észak-Íroroszág, Feröer-szigetek) egyet remiztek, épp ellenünk. A továbbjutásra minden esélyük megvan, hiszen a mai találkozón kívül már csak a finneket kell fogadniuk, majd elutaznak az északi szigetre. Csodálkoznánk, ha az utolsó két játéknapon pontot veszítenének Keseruék. A sárgák védelme nagyon rendben van, mindössze egy gólt kaptak hét összecsapáson - ugye Dzsudzsák 25-ről beverte... Nem könnyű megbontani a hátsó alakzatukat, nagyon nehéz még helyzetet is kialakítani Tatarusanu kapuja előtt. Anghel Iordanescu szövetségi kapitány ezúttal minden bevethető játékosára számíthat, eltiltás miatt nem hiányzik senki.

A görögök leégtek ebben a sorozatban, még nyeretlenek, mindössze két döntetlenre futotta erejükből - mindkettő idegenben, Magyarországon és Finnországban. A selejtezőknek még Ranierivel futottak neki, de az ősz mesternek hamar kitelt a becsülete. A váltás sem hozott fellendülést, Sergio Markariánnal sem ment jobban a helléneknek. Ezúttal Kostas Tsanas próbálkozik, de nem sok sikerrel: a finnek nyertek pénteken náluk. A déliek gólkülönbsége 2-7, görög földön négyszer próbálkoztak a góllövéssel, de nem jött össze. Elvétve találnak be - nem gondoljuk, hogy épp Bukarestben szakadna ki a gólzsák...

Főtipp

04263. Románia - Görögország, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Melléktipp

20832. Románia - Görögország, 1 (1.60) - Tippmix

Hazai sikert, és ami fontosabb, kevés gólt várunk a kilencven perctől. A románok ellen senki nem tud sok ziccert kidolgozni, ettől a hellén együttestől nem várunk sokat. -2,5 a főtipp, de azért a román siker is benne van a pakliban...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!