<>

 
 
 
Nagyon bízunk a fiúkban, reménykedünk a kettesben, de tippként a reálisnak tűnő -2.5-es opciót javasoljuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ezt várjuk az északír-magyar derbin

Nagyon bízunk a fiúkban, reménykedünk a kettesben, de tippként a reálisnak tűnő -2.5-es opciót javasoljuk. 1. Észak-Írország 16, 2. Románia 15., 3. Magyarország 12, 4. Finnország 7., 5. Feröer-szigetek 6, 6. Görögország 2. Így áll az F-csoport három játéknappal a vége előtt.
Eb-selejtező, F-csoport
Észak-Írország - Magyarország
Hétfő, 20:45

Michael O'Neill együttese csak nem akar kipukkadni. A zöldek 5-1-1-es mérleget hoztak össze, ehhez 11-5-ös gólkülönbség társul. Otthon verték a feröerieket és a finneket, ikszeltek a románokkal. Idegenben nyertek nálunk, Feröeren és a görögöknél is, csak Bukarestben maradtak pont nélkül. Pénteken az északi kiscsapatnál jártak, és Laffertyék - emberelőnyben - győztek 3-1-re. Az észak-íreknél igazi klasszis focista nincsen, viszont csapatként remekül funkcionálnak.

Legutóbbi kijelentésünk a magyar válogatottra is igaz... A mieink Pintér Attilával kezdték a sorozatot, de gyorsan jött a váltás. Dárdai Pállal felcsillant a remény, nem kaptunk ki az első játéknap óta, nyertünk három mérkőzést, kettőn pedig remiztünk. Dárdainak mennie kellett, helyére az utánpótlás válogatottnál tevékenykedő Bernd Storck jött. A német szakember a románok elleni 0-0-lal mutatkozott be. A kapitány nem volt elégedetlen - viszont ez az egy pont akkor ér valamit, ha ma nyernek Geráék az észak-íreknél.

A magyar nemzeti tizenegy gólkülönbsége 7 találkozón 5-3 - Királyék over-under mutatója 1-6. A remény az egyenes ágon való kijutásra megvan, ehhez ma nyerni kell mindenképpen, lehetőleg ne 1-0-ra, ugyanis a zöldek 2-1-re diadalmaskodtak nálunk. Gera visszatérhet, Juhász sérült, Tőzsér eltiltott lesz.

03932. Észak-Írország - Magyarország, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Elképesztően szurkolunk a mieinknek, reméljük, hogy három ponttal térnek haza Guzmicsék. Ugyanakkor fogadás szempontjából a -2.5-öt tartjuk esélyesnek, mi ezt tesszük meg!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!