<>

 
 
 
Hétfő este pótolják az elmaradt genovai derbit, emellett osztrák, norvég és argentin focitippünk és egy KHL meglátásunk akad hétfőre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 10-szeres odds 5 tippel

Hétfő este pótolják az elmaradt genovai derbit, emellett osztrák, norvég és argentin focitippünk és egy KHL meglátásunk akad hétfőre.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22187. Avangard Omszk - Szocsi, 1 (1.40) - KHL, 15:30

Az Avangard remekül kezdte az idei szezont: 6 győzelemmel és 3 vereséggel vezeti a Keleti Főcsoportot. A támadójáték nagyon egyben van és otthon ugyan van már két veresége, a legutóbbi két hazai meccsét simán hozta. Most pedig az a Szocsi látogat hozzájuk, amely 3 győzelemmel és 4 vereséggel felemás rajton van túl. Tavaly kisebb meglepetésre a rájátszásba verekedte magát a csapat, ahol bár már az első körben simán elvérzett a CSZKA ellen, nem panaszkodhatott a teljesítményükre senki. Kb. egy éve találkoztak egymással a felek, akkor az Omszk oktatta a Szocsit és végül 8-1-es veréssel küldte haza. Márpedig az erőviszonyok nem változtak azóta, ha nem is ilyen mértékben, de ismét nyerhet az Avangard.

17117. FAC Wien - St. Pölten, 2 (1.75) - osztrák másodosztály, 18:30

A hazaiak szezonja eddig katasztrofális: nyolcból nyolcat veszítettek el, legutóbb a Liefering végezte ki őket 4–1-re. A csapat szétesett, a védelme tragikus, gólkülönbsége 5–20. A St. Pölten hét bajnokin tizenegy pontot szerzett (3-2-3), vendégként vagy nyert, vagy vesztett (2-0-2), nem szöszölt holmi ikszekkel... A múlt héten a Wiener Neustadtot simán lerendezték hazai környezetben. A fővárosiak nagy bajban vannak, ezt a jól kontrázó vendégek kihasználhatják és övék lesz a három bajnoki pont.

28995. Sogndal - Nest-Sotra, 1 (1.35) - norvég másodosztály, 19:00

A hazaiak az élről várják a folytatást, ha nagyot nem hibáznak a hátralévő hetekben, úgy visszajuthatnak az első ligába. 46 pontosak, otthon 7-3-1-es statisztikát hoztak össze. A bajnoki szünet előtt két sikert arattak. A Nest Sotra a kiesés kérdésében érintett, egyelőre a tizenötödik, azaz nagy bajban van. 21 pontos, vendégként sem meggyőző (2-4-5). A gárda a tavaszt rontotta el nagyon, június vége óta csak kétszer kapott ki. Legutóbb a Ranheim győzött nála. Ma sem gyűjti tovább a pontjait a vendég csapat. Nyer a Songdal!

27441. Sampdoria - Bologna, 1 (1.78) - olasz bajnokság, 20:45

Az olasz bajnokság 3. fordulójának meccsét vasárnap vívták volna, ám közbeszólt a heves esőzés, így hétfő lett az új időpont. A hazai alakulat jól rajtolt, hiszen az újonc Carpit magabiztosan intézte el a nyitányon (5–2), majd értékes ponttal távozott a Napoli otthonából (2–2).

A vendégek startja kevésbé volt sikeres, olyannyira, hogy a Lazio és a Sassuolo is kibabrált a bolognaiakkal, így egyelőre pont nélkül áll a tabellán a piros-kék alakulat. Szerintünk nem Genoában kezdik meg a gyűjtögetést, haza pályán ugyanis egyértelműen a Sampnak szavazunk bizalmat!

14389. Aldosivi - Crucero del Norte, 1 (1.70) - argentin bajnokság, 23:00

Az argentin bajnokság 21. helyezettje a sereghajtót fogadja a 24. fordulóban. A Crucero del Norte nincs könnyű helyzetben, ugyanis a legutóbbi tizenegy bajnoki meccséből csupán egyet tudott megnyerni, még június elején. Az azóta eltelt több mint három hónapban egyszer tudtak pontot szerezni, Atl. Huracan ellen döntetlent étek el (3-3). Ráadásul a 23 mérkőzésből csak háromszor hagyták el győztesen a pályát. A gólarányuk sem impozáns 40 kapott találat mellett csak 20-szor vették be az ellenfél kapuját.

Az Aldosivi sem sziporkázik az argentin pontvadászatban, ám ellenfelénél jobban teljesít. A legutóbbi 11 találkozón kétszer nyertek, emellett pedig két döntetlent értek el. Viszont diadalmaskodni tudtak a második helyen álló Boca Juniors otthonában (3-0). Huszonhárom forduló alatt hétszer nyertek, 11-szer pedig vereséget szenvedtek. A két csapat legutóbb májusban találkozott egymással, akkor 1-1 lett az eredmény a Crucero del Norte otthonában. Mi most hazai sikerre számítunk az utolsó helyezett ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!