<>

 
 
 
A kalapácsosok eddig idegenben szárnyaltak csak - hétfő este szerintünk otthon is eredményesek lesznek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

West Ham: a Pool után jöhetnek a Szarkák!

A kalapácsosok eddig idegenben szárnyaltak csak - hétfő este szerintünk otthon is eredményesek lesznek.
Angol bajnokság
West Ham - Newcastle
Hétfő, 21:00

Slaven Bilic menedzser alakulata eddig elképesztően szeszélyesen teljesít. A kalapácsosok az Upton Parkban elveszítették mindkét mérkőzésüket, pedig nem sztárcsapatok vizitáltak náluk (Bornemouth, Leicester). A piros-kék-fehérek sok gólt is kaptak odahaza, az újonc négyszer, a rókák kétszer köszöntek be nekik. Ezzel szemben idegenben valósággal hengerelnek Nobléék: az Emirates-ben 2-0-ra, az Anfielden pedig 3-0-ra diadalmaskodtak! Skhoék fogadkoztak is a mai találkozó előtt, mondván, most már otthon is bizonyítani akarnak a drukkereknek. Adrian kapus eltiltott, elől Zarate és Valencia sérült, középről pedig Alex Song marad ki.

A szarkák négy mérkőzésen két pontot gyűjtve a játéknap előtt mindössze az utolsó előtti pozíciót foglalták el a Premier League-ben. A fehér-feketék a szentekkel remiztek odahaza, majd kikaptak Walesben (Swansea, 2-0), jött egy bravúrpont az Old Traffordon, a szünet előtt viszont az Arsenal győzött nála. Steve McClaren brigádját Mitrovic hozta igazán nehéz helyzetbe két hete, ugyanis a támadó már az első negyed óra végén pirosat kapott. A csatár ma nem is lesz bevethető eltiltás miatt. A csatárok közül Riviere sérült, a középpályán Marveaux nem bevethető, a bekkek közül Williamson visszatérésére van némi sansz.

13928. West Ham - Newcastle, 1 (2.10) - Tippmix

A hazaiak kerete erősebbnek tűnik, és Payeték csakúgy, mint tavaly, otthon tartják a pontokat a szárnya szegett szarkák ellen. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 4Mike Myers Crz2015szeptember14.16:11ÚjVálasz
    Idézet: Mike Myers Crz
    Köszönöm Norbert!
    ...

    A profitipp.hu kezdőoldalán nem találom a statot csak néhány lezárt tipp eredményét. Nincsen az elmúlt hétről számszerűsitett adat, gondolok itt ROI-ra?

     
  • 3Mike Myers Crz2015szeptember14.16:06ÚjVálasz

    Köszönöm Norbert!

     
  • 2Norbert Krausz2015szeptember14.12:39ÚjVálasz

    események tippmix.hu stata tippek a profitipp kezdőoldala

     
  • 1Mike Myers Crz2015szeptember14.09:35ÚjVálasz

    Sziasztok. Régóta figyelem az oldal tippjeit, és valóban egy értelmes, használható napi tippeket adó oldal. Azt esetleg tudja valaki, hogy a tippek statisztikáit hogyan/hol tudom megnézni. Kiváncsi vagyok az elmult hetek tippjeire.
    Köszi

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!