<>

 
 
 
A BL D-csoportjában máris rangadót rendeznek: a Juventus a City vendégeként lép pályára. Emellett az osztrák kettőben is csinos oddsra leltünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány a BL és az osztrák kettő!

A BL D-csoportjában máris rangadót rendeznek: a Juventus a City vendégeként lép pályára. Emellett az osztrák kettőben is csinos oddsra leltünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26966. Austria Klagenfurt - Austria Lustenau, 1 (2.00) - osztrák bajnokság, 18:30

A Klagenfurt a harmadik 14 ponttal, otthon mindenkit elvertek, idegenben viszont haloványak (0-2-2). Legutóbb kikaptak a listavezetőnél, de megszorongatták az Innsbruckot (4–2). A Lustenau 9 ponttal a nyolcadik, még nem ikszelt, idegenben egyszer nyert, kétszer kikapott. A formája rossz, háromszor maradt pont nélkül egymás után. A mai túra sem ígérkezik könnyűnek, a Klagenfurt – amely eddig összesen csak 1 gólt kapott négy hazai találkozóján – elveri a vendégeket.

04598. Manchester City - Juventus, 1. félidő X (2.10) - Bajnokok Ligája, 20:45

A D-csoport két favoritja máris az első körben összecsap egymással. A City remekül kezdte a friss angol szezont, egyelőre még gólt sem kapott és 5 forduló után 100%-os mérleggel áll a tabella élén. A Juve viszont mintha kicsit beragadt volna: a Szuperkupát még behúzta a Lazio ellen, az első 3 bajnoki körben azonban nyeretlen maradt. Előbb az Udinese nyert nála, majd a Roma elleni derbit bukta el idegenben, a Chievo elleni remi pedig még csak-csak magyarázható azzal, hogy fél szemmel erre a BL-csatára koncentrált már az együttes.

Az olaszoknak Vidal, Pirlo és Tevez elvesztése lehet fájó, azonban nem mondhatni, hogy nem költöttek a nyáron új emberekre: Mandzukic, Pereyra, Dybala, Zaza, Alex Sandro és Hernanes mind mind az érkezők névsorát bővítik. Inkább arról lehet szó, hogy az új emberek miatt nem állt még össze a taktika. Ezen a derbin vélhetően tapogatózó játék várható, a Juve ponttal távozna, ehhez stabil védekezésre törekszik majd, vélhetően kontrajátékkal fűszerezve. Ennek köszönhetően játszhatónak tűnik a félidei döntetlen tipp.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!