<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 ötlet, 4.7-es odds

A BL-be visszatérő Manchester United hollandiai győzelmében van egy kis kockázat, ám a Benfica otthon kiütheti az Asztanát. Hozunk egy tutigyanús osztrák meccset is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

27565. LASK Linz - Liefering, 1 (1.45) - osztrák másodosztály, 18:30

A linziek a feljutást tűzték ki célul, eddig nem is állnak rosszul, otthon kifejezetten erősek - valamennyi mérkőzésüket behúzták (4-0-0). Idegenben már azért botladoztak, de összességében így is a második helyen állnak 19 ponttal. Pénteken a Superfundnak vágtak egy ötöst vendégségben (1–5). Úgy tűnik, a Wacker Innsbruckkal vívnak majd különversenyt az első helyért. A Liefering a középmezőnyben áll, 12 pontos, idegenben 1-0-3 a statisztikája, még nem döntetlenezett a bajnokságban (4-0-4). A védelme nem az igazi, de támadásban erős. Pénteken simán verte a sereghajtót (FAC Wien, 4–1). Ma azonban nem lesz esélye, a fehér-feketék otthon tartják a három pontot.

03311. PSV - Manchester United, 2 (2.10) – Bajnokok Ligája, 20:45

Remek hangulatban várhatja a Manchester United a Bajnokok Ligája rajtját, ugyanis a Liverpool elleni 3-1-es győzelemmel hangolódott a kupasorozatra. Rossz hír viszont a Vörös Ördögök számára, hogy Louis van Gaal edző nem számíthat a csapatkapitány Wayne Rooneyra, aki combsérüléssel küszködik. Az angol támadó helyére James Wilson került be az utazó keretbe. Rooney mellett Phil Jones sérült. A manchesteri alakulat sikerre éhes, hiszen legutóbb nem szerepelt a BL-ben. Idén a selejtezőből kerültek fel a főtáblára Rooney-ék, miután a rájátszásban 7-1-es összesítéssel gázoltak át a belga FC Bruges csapatán.

A PSV is biztos győzelemmel hangolódott a BL-rajtra. Az eindhoveniek 6-0-ra intézték el a hétvégén a Cambuurt. A vezetőedző, Phillip Cocu sérülés miatt csupán Florian Jozefzoonra nem számíthat. A mérkőzés pikantériájához hozzá tartozik, hogy visszatérhet korábbi sikerei helyszínére Memphis Depay, aki az előző évadban a PSV színeiben lett gólkirály 22 találattal, most pedig már a manchesterieket erősíti. Az angolok a holland támadón kívül Anthony Martialtól várhatják a gólokat. A fiatal francia csatár első mérkőzésén rögtön bevette a Liverpool kapuját. Mi úgy gondoljuk, Van Gaal megtalálja a megfelelő receptet a PSV ellen, s győzelemmel debütál a United.

03513. Benfica - FC Asztana, 1, európai hendikep -1 (1.55) – Bajnokok Ligája, 20:45

Rendben van, hogy a kazah Asztana a BL selejtezőjében túljutott a szlovén Mariboron, a finn Helsinkin és a ciprusi Apoelen, ám a portugál Benfica más szintet képvisel. Az Asztana ráadásul idegenben nem igazán villogott: Mariborban kikapott, a másik két helyszínen döntetlent játszott, miközben odahaza megnyerte mindhárom meccsét.

A rivális Jonasék sokkal nagyobb játékerőt képviselnek, mint az eddigi ellenfelek, és a portugálok formája sem rossz, a Sporting elleni Szuperkupa elvesztése óta egy vereség és három győzelem a mérleg. Rui Vitória csapata háromszor játszott a Fény stadionban, 4-0, 3-2 és 6-0 a mérleg. Nem hinnénk, hogy a BL-főtáblán rutintalan kazahok megúsznák kevesebbel…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!