<>

 
 
 
A BL B-csoportjának első körében a német ezüstérmes Wolfsburg látja vendégül az idei orosz szezonban még veretlen CSZKA csapatát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Jöhet a gólváltás a Wolfsburg-CSZKA derbin

A BL B-csoportjának első körében a német ezüstérmes Wolfsburg látja vendégül az idei orosz szezonban még veretlen CSZKA csapatát.
Bajnokok Ligája
Wolfsburg - CSZKA Moszkva
Kedd, 20:45

A Wolfsburg masszív kis csapattá nőtte ki magát az elmúlt évek során, így az előző idényben odaért a 2. helyre a Bundesligában, vagyis kapásból a BL csoportkörében találta magát. A gárda sokat köszönhet hatékony támadójátékának: az előző idényben lőtt 72 gólt csupán a Bayern tudta felülmúlni, ráadásul otthon és idegenben egyaránt acélosnak mutatkozott a gárda elöl. Ennek az ára is megvan: a hátsó alakzat kevésbé stabil, az előző német szezonban a top4-ben a legtöbb gólt kapták. Idén már bezsebelte a Német Szuperkupát a Bayern ellen, simán lépett tovább a Német Kupa következő körébe, a bajnoki harcot pedig 2-2-0 mérleggel nyitotta. Az idei tétmeccseken is a tavalyi forma látszik: mindössze a legutóbbi, Ingolstadt elleni meccsen nem kapott gólt és csak ezen nem lőtt.

A CSZKA az előző orosz idény 2. helyén zárt, így selejtezőre kényszerült, végül a Sporting ellen sikerült kivívnia a főtáblát (1-2, 3-1). Támadásban talán a legütősebb orosz csapat, toronymagasan ők lőtték a legtöbb gólt az előző szezonban. Ebben a szezonban 8 kör után veretlenül, 22 ponttal (5 pont előnnyel) vezetik a pontvadászatot, a Zenit legutóbb pontot lopott tőlük. Slutsky csapatában Doumbia és Musa is életveszélyes elöl, őket pedig remekül támogatja hátulról Dzagoev és Natcho.

03413. Wolfsburg - CSZKA Moszkva, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmix

Annak ellenére, hogy a BL-csoportkörének első fordulójáról van szó, támadójátékot várunk mindkét féltől. A Wolfsburg statisztikái mindent elárulnak: remek támadósor, sebezhető védelem. Ez utóbbit pedig a szintén hatékony orosz csatársor legalább egyszer ki is használhatja a kedd esti mérkőzés során, vagyis jó esélyt látunk rá, hogy mindkét gárda eredményes lesz legalább 1-1 alkalommal a 90 perc folyamán.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!