<>

 
 
 
Nikolics vezetésével a Legia Dániába látogat az ottani bajnokhoz, a Partizan pedig fanatikusai előtt léphet pályára az El csoportkörének nyitó fordulójában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nikolicsék és a Partizan

Nikolics vezetésével a Legia Dániába látogat az ottani bajnokhoz, a Partizan pedig fanatikusai előtt léphet pályára az El csoportkörének nyitó fordulójában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25641. Midtjylland - Legia Varsó, X (3.00) - Európa-liga, 19:00

A dán bajnok és a lengyel ezüstérmes a D-csoportba kapott besorolást, mellettük még a Napoli és a Bruges igyekszik majd kivívni a továbbjutást. A Midtjylland a BL-ben kezdett, azonban az APOEL csapata ellen kiesett kevesebb idegenben lőtt góllal, így marad az El. A dán pontvadászatot 8 kör után máris 5 pont előnnyel vezeti, igaz az üldöző Randers egy meccsel kevesebbet játszott nála. A forma nem rossz, az utóbbi időben csak az említett ciprusiak meccsen kapott ki, ám legutóbbi 6 tétmeccséből 4 is döntetlennel zárult.

A Legia jól erősített a jelek szerint Nikoliccsal, cél pedig visszahódítani a bajnoki trófeát idén. A selejtezőkben a Botosani, a Kukesi kiejtése után a Zorya testén át jutottak a csoportkörbe. A kétfrontos csatának is köszönhetően a honi szezont felemásan kezdték: 8 forduló után 12 ponttal a 4. helyen tanyáznak. Mindkét csapat hajlamos az utóbbi időben a remire, ráadásul a kiegyenlített erőviszonyok is adottak, így benne van a pakliban, hogy nem bírnak majd egymással a felek csütörtök este.

26666. Partizan Belgrád - AZ Alkmaar, 1 (1.92) - Európa-liga, 21:05

A szerb bajnok csak az EL-ben szerepelhet, miután alulmaradt a BATE elleni összevetésben. A gárda a korábbi évadhoz képest visszafogottabb teljesítményt nyújt, csak a negyedik a bajnokságban, viszont a Partizán Stadionban erős - minden bajnokiját megnyerte. A hét végén rangadót bukott el idegenben az ősi rivális vendégeként (Crvena zvezda, 1–3). A holland együttes nem rajtolt jól, csak most szombaton szerezte meg első sikerét a bajnokságban (De Graafschap, 3-1). A piros-fehérek az Astra Ploiestit verték a főtáblára jutásért, de idegenben kikaptak (2-3), otthon viszont nyerni tudtak (2-0). A szerbek otthon veszélyesek, nem rontják el az első meccset a csoportban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!