<>

 
 
 
Gólképes együttesek randevúznak egymással az Ernst Happel Stadionban: mindkét háló megzördülhet - legalább egyszer...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ha Rapid-Villarreal, akkor gólok

Gólképes együttesek randevúznak egymással az Ernst Happel Stadionban: mindkét háló megzördülhet - legalább egyszer... Az E-csoportban a két alakulat mellett a Plzen és a Dinamo Minszk hajt a továbbjutásra.
Európa-liga
Rapid Wien - Villarreal
Csütörtök, 19:00

Az osztrák brigád a BL-ből esett le az EL-be. A zöldek nagy bravúrt hajtottak végre az Ajax kiejtésével, ám a következő kanyarban a Sahtar már túl nagy falatnak bizonyult. A többfrontos küzdelem megviselte Zoran Barisic legénységét, amely az elmúlt két fordulóban vesztett, így le is csúszott a tabella éléről. A Mattersburg Bécsben verte Schwabékat, majd az Altachnál is simán alulmaradtak Auerék. És még egy beszédes adat: nyolc bajnokin 19-12-es gólkülönbséget hoztak össze a zöld-fehérek... A mai találkozón Sonnleitner, a társulat rutinos hátvédje eltiltás miatt nem léphet pályára.

A Villarreal három mérkőzést követően 7 egységgel a La Liga élmezőnyéhez tartozik - igaz, a sárgáknak nem volt rossz a sorsolásuk. A nyitó fordulóban remiztek a Betisnél, majd otthon verték az Espanyolt, vasárnap pedig Granadából hozták el a pontokat. Soldado eddig jó formát mutat, az első két találkozóján betalált. Eddig mindhárom bajnokin kapott gólt a társaság, igaz, kétszer hárommal válaszolt erre. Marcelino vezetőedző Eric Bertrand Baillyre, a brigád egyik fontos hátvédjére nem számíthat eltiltás miatt, a védelemben Musacchio sérült, Soriano viszont csak a bajnokságban volt eltiltott, így ma vele kalkulálhat a szakmai stáb.

26140. Rapid Wien - Villarreal, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmix

Mindkét gárda gólképes, elől is, hátul is - ennek megfelelően mi találatokat várunk itt is, ott is. A mindkét fél betalál opció tűnik a legértékesebbnek, mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!