<>

 
 
 
Ha péntek, akkor osztrák és francia másodosztály: előbbiben gólokra vadászunk, utóbbiban pedig nem meglepő módon döntetlenre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Osztrák gólok, francia iksz

Ha péntek, akkor osztrák és francia másodosztály: előbbiben gólokra vadászunk, utóbbiban pedig nem meglepő módon döntetlenre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06773. Liefering - Austria Klagenfurt, 3.5 gól felett (2.00) - osztrák másodosztály, 18:30

Az 5. fogadja a 4. helyen állót a 10. fordulóban. A Liefering hagyományosan gólerős társaság, 9 bajnokiján eddig 18 gólt szerzett. Cserébe viszont védelme szellős, a 21 kapott gól rengeteg. Főként otthon erős, ahol egyelőre 3-0-1 mérleggel áll, ehhez 11-6-os gólkülönbség társul.

A Klagenfurt újonc, célja azonban nem csupán a bennmaradás, hanem stabil középcsapattá kíván válni már ebben a szezonban. A jelenlegi 4-3-2 mérlegre nem is lehet ennek okán panasz, szintén gólerős csapat, védelme viszont stabilabbnak tűnik, mint a hazaiaké. Vendégként viszont vannak problémái: idén még nyeretlen, 4 meccsen 2 pontot szerzett. Fordított felállásban 4-0-ra nyert a Klagenfurt, most azonban nem lesz ilyen könnyű dolga, a Liefering miatt a gólokra voksolunk!

31956. Niort - Nimes, X (2.80) - francia másodosztály, 20:00

A 18. fogadja a sereghajtót a 7. fordulóban. A Niort tavaly masszív középcsapat volt és végül a 11. helyen ért célba, idén viszont nem megy a szekér: a 3 pont 6 forduló alatt nagyon kevés, érdekesség hogy 3 pontját kemény ellenfelek ellen szerezte (Sochaux, Nancy, Evian). A Nimes eleve 8 pont hátrányból indította a szezont, tavaly 6 pont választotta el a kieső zónától a végén, idén viszont így kemény szezon vár rá a bennmaradás szempontjából. Vendégként még nyeretlen és egyelőre gólt sem lőtt. A borzalmas formában lévő és döntetlenre igencsak hajlamos Niort ellen viszont megszerezheti első pontját idegenben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!