<>

 
 
 
Szombaton 4 tutira hajtunk: a Veszprém a kézi BL-ben nyerhet, a Real meccsen gólzáport várunk, a Fradi simán bedarálhatja az újoncot is és még egy brazil tippünk is akad.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 3.3-as odds

Szombaton 4 tutira hajtunk: a Veszprém a kézi BL-ben nyerhet, a Real meccsen gólzáport várunk, a Fradi simán bedarálhatja az újoncot is és még egy brazil tippünk is akad.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16446. Real Madrid - Granada, 3.5 gól felett (1.50) - spanyol bajnokság, 16:00

A fővárosiak lendületbe jöttek, a gijoni iksz után három tétmeccsen 15 gólt rúgtak, és egyet sem kaptak. A Betis-Espanyol-Sahtar trió tehát nem tudta megállítani Ronaldóékat - aligha a déli kiscsapat lesz erre képes. Ramos és Bale nem lesz, de azért nélkülük is könnyed házi feladatnak ígérkezik a találkozó. A Granada két hazai meccsét elvesztette (Eibar, Villarreal), viszont közben nyert Madridban a Getafe vendégeként. Ma azért húzósabb feladat vár a piros-fehérekre. Ronaldo nagyszerű formában van, Real-hengert várunk. Lesz négy gól, biztosan!

30049. Wisla Plock – Veszprém, 2 (1.20) – férfi kézilabda BL, 16:00

A tavalyi Bajnokok Ligája ezüstérmes Veszprém megkezdi menetelését a legrangosabb európai kupasorozatban. Nagy Lászlóék célja a csoportgyőzelem megszerzése, aminek az első állomása a Wisla Plock elleni idegenbeli mérkőzés lesz.A bakonyi keretbe magja egyben maradt a nyáron, emellett pedig több új játékos is érkezett. Kielből tette át a székhelyét a magyar városba az izlandi Aron Palmarsson, a horvát Ivan Sliskovic pedig a Celjét hagyta ott a Veszprém invitálására. A lengyel csapatok ellen általában jól megy a magyar csapatnak. A lejátszott tíz mérkőzésből nyolcszor győztesként hagytuk el a pályát. Wisla Plock együttesével négyszer csapott össze a bakonyi gárda, ebből háromszor magyar siker született.

Ám idegenben nem vár könnyű feladat Carlos Ortega legényeire. A legutóbb BL-nyolcaddöntős plocki gárda otthon remek eredményekkel büszkélkedhet. Az elmúlt idényben hazai környezetben legyőzte - többek között - a későbbi bajnok Barcelonát és a 2014-es győztes német Flensburg-Handewitt alakulatát. Ettől függetlenül magabiztos veszprémi sikerre számítunk.

21696. FTC – Békéscsaba, (0-1) 1 (1.36) – magyar bajnokság, 18:00

Az első fogadja az utolsót az NB I-ben, a két együttest húsz pont választja el a tabellán. Mindenki tudja, hogy a Fradi 8/8-as mutatóval rajtolt, a gólkülönbsége 19-3, és legutóbb, Újpesten fordult elő először, hogy „csak” egy találattal nyert (2-1). Otthon a Diósgyőrt, az MTK-t és a Paksot is kettővel verte, s most jön az újonc Békéscsaba, amely győzött ugyan Felcsúton, ám már hat veresége van. Könnyen összejöhet a legalább háromgólos zöld-fehér diadal is, ám az óvatosabbaknak 1.36-ért ajándék lehet az 1-es, egytalálatos hendikeppel.

04762. Internacional - Figueirense, 1 (1.35) - brazil bajnokság, 23:30

A 8. fogadja a 18. helyen állót a 27. fordulóban. Az Inter remek formában várja a meccset, hiszen zsinórban háromszor nyert és ennek a formának köszönhetően felzárkózott az élmezőnyhöz, mindössze 2 ponttal van lemaradva a 4. helyen tanyázó Sao Paulo csapatától. Otthon 9-2-2 mérlegével erős, melyet főként remek védelmének köszönhet, hiszen 13 hazai meccsén mindössze 7 gólt kapott. A Figueirense háza táján már nem ilyen rózsás a helyzet: zsinórban 5 nyeretlen meccset számlál, ennek okán pedig vissza is csúszott a kieső zónába. Gondok elsősorban a védelemmel vannak, a 3. legtöbb gólt kapta a mezőnyben. Vendégként eddig 8 pontot szedett össze, de a 10-25-ös idegenbeli gólarány elkeserítő. A forma, a kereterősség és a hazai pálya miatt szerintünk 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!