<>

 
 
 
Bedurvulhatnak a felek szombat délután a Volksparkstadionban: tuti, hogy három gólt bevernek a csapatok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ismét jöhetnek a gólok a Hamburg meccsén

Bedurvulhatnak a felek szombat délután a Volksparkstadionban: tuti, hogy három gólt bevernek a csapatok!
Német bajnokság
Hamburg - E. Frankfurt
Szombat, 15:30

A kikötővárosiak tavaly megint túlélő-showt játszottak, immár másodszor is csak osztályozón tudták meghosszabbítani élvonalbeli tagságukat. De minden jó, ha a vége jó alapon az északiak újra a Bundesliga I-ben állhattak rajthoz. Labbadia mester együttese eddig felettébb szeszélyesen szerepel: kétszer nyert, kétszer vesztett a piros-fehér-kék sereg. Ami viszont fix, gólokban egyik alkalommal sem volt hiány, mindannyiszor jött a +2.5-ös opció. A Bayern nagyon elverte Djoruoruékat, majd nyertek a Stuttgart ellen otthon, a kölni túra kudarccal végződött, de a múlt pénteken este ismét győzelmet ünnepelhettek Lasoggiáék, ugyanis 3-0-ra verték a Gladbachot a Borussia Parkban! Adler és Hirzel, a két kapus sérült, Spahic, az egyik fontos belső bekk pedig még eltiltását tölti.

A frankfurtiak új edzővel vágtak neki az új szezonnak: Armin Veh kapta meg a karmesteri pálcát. A piros-feketék a nyitó fordulóban kikaptak Wolfsburgban, majd remiztek otthon az Augsburggal, utána viszont kettőt nyertek, és rúgtak 10 gólt! A Stuttgart négyet, a Köln egy hatost kapott. A játéknap előtt Meier, a tavalyi gólkirály visszatért sérüléséből, és nyomban egy mesterhármassal vétette észre magát. A keretben azért lesznek hiányzók, Lindner kapus, a védelemből Zambrano, Chandler és Bamba Anderson, a középpályáról pedig Kittel marad ki sérülés miatt.

12150. Hamburg - E. Frankfurt, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

A hazaiak gólkülönbsége 7-9, a vendégeké 12-6, az over-under mutató 4/0 illetve 3/1. Tavaly 2-1 és 2-3 lett a két ütközet végeredménye. Tovább nem ragozzuk a dolgot, itt tuti, hogy lesz három találat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!