<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Mi lesz a katalán gólzsákkal?

Kihasználjuk, hogy túlzottan leírják a litvánokat a férfi kosárlabda Eb döntőjében, a Barca-Levante meccsre adott tippünkön ugyanakkor garantáltan meg fogsz lepődni...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13782. Spanyolország – Litvánia, 2, hendikep +5,5 pont (1.75) – férfi kosárlabda Eb-döntő, 19:00

Irreálisan érezzük a spanyolok favorizálását az Európa-bajnokság döntőjében. Az 1.35, kontra 2.90-es odds semmiképpen sem reális a Lille-i torna fináléjában, főleg azok után, hogy Litvánia megállította a nagyszerű szerb együttest. A spanyolokat Gasol és Rodríguez repítette a döntőbe, a házigazda Franciaországot hosszabbítás után sikerült legyőzni. A spanyolok 6-2-es, a litvánok 7-1-es mutatóval jutottak el a vasárnap esti aranycsatáig, ahol bármi lehet - mi öt ponttal megtámogatva Litvániára fogadunk.

16398. Barcelona – Levante, kevesebb, mint 3,5 gól (2.10) – spanyol bajnokság, 20:30

A házigazda különböző okok miatt Douglas, Dani Alves, Bravo kapus, Vermaalen, Rafinha és Piqué nélkül szerepel, míg a Levante csak Matét kénytelen nélkülözni. Messiék úgy vezetik a tabellát, hogy mindhárom meccsüket egy góllal nyerték meg, míg a vendégcsapat győzelem nélkül, két döntetlennel és egy vereséggel (2-3-as gólkülönbség) áll.

Nem hisszük, hogy a kissé tartalékos Barcának gondod okoz majd a Levante legyőzése, ám azt sem, hogy vasárnap este szakad ki a katalán gólzsák. Hiába a szuper csatársor, mostanában nem villog a spanyol címvédő, minden sorozatot beleszámítva a legutóbbi hat meccsén 0, 1, 1, 1, 2 és 1 találot ért el. A vendégcsapat alighanem foggal-körömmel védekezik majd, egy-két gólt benyelhet, de négyig érzésünk szerint nem jutnak el a csapatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!