<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 ötlet, 3.6-os odds

A spanyol, a német és a svéd futballbajnokságból is hozunk egy-egy vasárnapi tippet. Gólokban és két hazai sikerben utazunk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

31200. Deportivo - Sp. Gijón, 2.5 gól alatt (1.50) - spanyol bajnokság, 16:00

A Riazorban az újonc vendégszerepel. A Depor tavaly majdnem kiesett, végül azonban megúszta az osztályváltást a kék-fehér együttes. A mostani bajnokságot nem kezdte rosszul a gárda, otthon ikszelt a Sociedaddal, majd ponttal jött haza a Mestallából, hétfőn pedig meglepetésre 3–1-re verte idegenben a Rayot. A gijoniak két 0–0-lal kezdtek (otthon a Reallal, majd az Anoetában a baszkokkal), és már-már úgy tűnt, hogy a Valenciával is megosztozik a pontokon, ám a hajrában elbukták a meccset a piros-kék-fehérek. Még nem rúgtak gólt a La Ligában - ma sem lesz sok találat. Érték a -2,5-ben van. Iksz körüli eredmény, kevés góllal.

13403. Dortmund – Leverkusen, 1 (1.68) – német bajnokság, 17:30

A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Dortmund a 13. helyen álló Leverkusent látja vendégül a német bajnokság 5. fordulójában. A sárga-feketéknek nem lehet más a céljuk, mint folytatni a hibátlan sorozatot. A Signal Iduna Parkban pedig erre minden esélye megvan az együttesnek, ugyanis az eddigi két hazai találkozójukat megnyerték, ráadásul a 7-1-es gólkülönbség ragyogó. Talán a jó teljesítményben az is közrejátszik, hogy Thomas Tuchel edző csapatát elkerülik a sérülések. Csupán Nuri Sahin és Erik Durm nincs bevethető állapotban.

A Leverkusen jól kezdte a bajnokságot, az első két mérkőzésén diadalmaskodott, majd két vereség következett a Bayern és a Darmstadt ellen. Szerdán viszont önbizalom növelő, 4-1-es siker született a BATE ellen a Bajnokok Ligájában. Roger Schmidt sérülés miatt nem számíthat Tin Jedvajra, Ömer Toprakra, valamint Charles Aránguizra. Bár a Leverkusen kezd magára találni, mi úgy gondoljuk, nem visz el pontot a Signal Iduna Parkból.

09878. Göteborg - Hammarby, 1 (1.45) - svéd bajnokság, 17:30

A svéd listavezető huszonhárom forduló után két ponttal vezeti a tabellát (50), otthon erős (8-2-1, 23–3), és tulajdonképpen kiváló formában is van, hiszen négy bajnokit nyert meg zsinórban. A Hammarby 24 pontjával a tizenegyedik, kiesési gondja jó eséllyel nem lesz a zöld-fehéreknek, megragadnak a középmezőny alján. Idegenben sokszor döntetleneznek (1-6-5), július közepe óta csak egyszer nyertek. Ma sem szakad meg egyik sorozat sem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!