<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Figyelem, négy éve mindig nyer ez a tipp!

Bátor támadófocit várunk a csapatoktól, és természetesen a gólok sem maradhatnak el. Ez a tippünk a Stuttgart – Schalke ütközetre…
Német bajnokság
VfB Stuttgart - Schalke
Szombat, 15:30

Négy forduló után még nincsen pontja a sváboknak. A fehér-pirosak 5 gólt rúgtak és 12-őt kaptak - azért ez utóbbi adat igencsak beszédes. Alexander Zorniger legénysége a Mercedes-Benz Arénában eddig a Kölntől és az Eintrachttól kaptak ki, elég rendesen: a kecskések 3-1-re, a frankfurtiak 4-1-re verték Kosticékat. A múlt hétvégén a Dárdai vezette Herthánál kapituláltak, igaz, minimális különbséggel (2-1). A gárdának el kellene kezdeni a pontok gyűjtögetését, mert különben tetemes hátrányba kerül a riválisokkal szemben. A kezdő kapus visszatérhet eltiltásából, egy másik hálóőr és két középpályás sérüléssel küszködik.

A gelsenkircheniek 7 pontosak, idegenben jól elverték a Brémát, viszont jól kikaptak a Wolfsburgtól (0-3, 3-0). A múlt héten a Mainz járt a Veltins Arénában, és Huntelaarék 2-1-re győztek. És ha egy üzlet beindul... A hétközi EL-mérkőzésen is három pontot kasszíroztak Matipék, miután 3-0-ra nyerte az Apoel ellen Cipruson. Eddig csak a farkasoknak nem lőttek gólt a fiúk. A cserekapuson kívül két jó bekk sérült (Uchida, Nastasic).

21438. VfB Stuttgart - Schalke, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmix

A nyolc utolsó egymás elleni mérkőzésükön jött az over opció, és ma sem látunk okot arra, hogy megszakadjon ez a sorozat. Három találatot tutira összehoznak a fiúk, így mi erre fogadunk: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!