<>

 
 
 
Új hét, új remények! Hétfőn a francia másodosztály, valamint a finn és portugál élvonal felé vesszük az irányt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 tippel nyitjuk a hetet

Új hét, új remények! Hétfőn a francia másodosztály, valamint a finn és portugál élvonal felé vesszük az irányt.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

36901. Mariehamn - Inter Turku, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - finn bajnokság, 17:30

A 6. fogadja a 4. helyen állót a finn élvonal 28. körében. A hajrához közelítve egyértelmű, hogy mindkét csapat a dobogóra, vagyis a nemzetközi kupaindulást érő helyekre hajt idén. Egyikük sem képes ugyanakkor kiegyensúlyozottan teljesíteni, így 6 valamint 5 pont a lemaradásuk a harmadik helyen álló HJK-tól. A Mariehamn otthon csak 5-4-4 mérleget tudhat magáénak 15-16 gólkülönbséggel, míg a Turku vendégként 3-6-5 sort hozott eddig össze. Mindkét támadósorban van potenciál, ugyanakkor egyikük védelme sem egy életbiztosítás. Ebben a szezonban már kétszer találkozott a két csapat, mindkétszer 1-1-re végeztek egymással. A két csapat kiszámíthatatlansága miatt a végkimenetelre tippelni nem mernénk, viszont jó esélyt látunk rá, hogy idei harmadik közös meccsük is gólváltást hoz.

31900. Valenciennes - Lens, 1. félidő X (1.80) - francia másodosztály, 20:30

Az 5. fogadja a 19. helyen állót a 8. fordulóban. A Valenciennes második másodosztályú szezonját futja zsinórban, miután tavaly meglepően gyenge idényt futva szóba sem jöhetett a visszajutás az élvonalba. Idén viszont jobb a kezdés: 11 pontot szerzett 7 meccsen és tartja a lépést az élbollyal. A támadójáték idén is akadozik, de a védelem legalább rendben van.

A Lens oldalán nem számítottak ilyen gyenge rajtra: 7 forduló után nyeretlenül, 4 ponttal állnak a kieső zónában, ráadásul a 4-11-es gólkülönbség nem nevezhető biztató helyzetnek. Idegenben a Metz ellen nem rossz a 0-0, a Dijon és a Brest ellen viszont nem sikerült a pontszerzés. A Valenciennes csapatára jellemző, hogy az első 45 percben nem viszik döntésre a dolgot. Nem jellemző, hogy ez a tipp ilyen alacsony oddsot kapjon, de még így is megér egy próbát.

09852. Sporting CP - Nacional Madeira, 1 (1.22) - portugál bajnokság, 22:00

A Sporting négy meccs után veretlen, taz pontja van, háromszor győzött idegenben, a pontvesztés hazai környezetben történt még augusztusban (Pacos, 1–1). A nemzetközi porondon már nem megy ilyen jól a zöldeknek, a moszkvai együttesek kétszer is kitoltak Slimaniékkal: a CSKA kiejtette őket a BL-ből, a Lokomotiv pedig az EL-ben nyert a luzitánok otthonában a minap. A Nacional eddig hat pontig jutott, otthon nem hibázott, idegenben viszont még nem termett számára babér. Legutóbb a sereghajtó Academicát verték hazai pályán. Ma nem lesz esélyük Salvadoráknak a Sporting vendégeként.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!