<>

 
 
 
Két északi (egy finn és egy norvég) meccsen a gólokra hajtunk, a francia másodosztályban pedig ismét szoros összecsapást várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: északi csaták és francia kettő

Két északi (egy finn és egy norvég) meccsen a gólokra hajtunk, a francia másodosztályban pedig ismét szoros összecsapást várunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

36901. Mariehamn - Inter Turku, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - finn bajnokság, 17:30

Mindkét csapat a dobogóra vágyik és kb. hasonló formát is mutat. Sebezhető védelem és potenciálisan veszélyes támadósor mindkét oldalon, a 2015-ös naptári évben ráadásul mind a 4 közös meccsükön jött ez az opció. Folytatódhat a sorozat hétfő délután is.

01030. Ranheim - Brann Bergen, 2.5 gól felett (1.60) - norvég másodosztály, 19:00

A feljutásra hajt mindkét csapat, a hazaiaknak az osztályozóra lehet esélyük, a Brann viszont egyenes úton kíván az élvonalba jutni. Gólerős támadósorok és sebezhető védelmek találkoznak, fordított felállásban 4-1-re nyert a Brann, most már 3 góllal is beérnénk így a hajrához közeledve.

31900. Valenciennes - Lens, 1. félidő X (1.80) - francia másodosztály, 20:30

A Lens egyelőre nyeretlen, márpedig így nehézkes lesz feljutni az élvonalban, viszont a Valenciennes nem vett rossz rajtot. A francia kettőben nem jellemző, hogy az első félidőben döntésre viszik a dolgot a csapatok, a hazaiakra pedig pláne nem jellemző ez a dolog. Nem is vitték túlzásba a fogadóirodák az erre az opcióra adott szorzót, 1.80-ért viszont még megéri.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!