<>

 
 
 
Kedden hétközi fordulót játszik a Dárdai-csapat és a PSG is, a KHL-ben pedig a remek formában lévő Ufa tovább menetelhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: foci, foci és hoki

Kedden hétközi fordulót játszik a Dárdai-csapat és a PSG is, a KHL-ben pedig a remek formában lévő Ufa tovább menetelhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

05440. Szalavat Julajev Ufa - Amur Habarovszk, (0-1) 1 (1.60) - KHL, 16:00

A Szalavat lendületben, a gyenge rajt után zsinórban ötöt nyert, pedig járt a Kazanynál és a Szibir sem volt könnyű préda. Az Amur viszont mélyponton, három vereséggel a háta mögött érkezik erre a meccsre, sok gólt kap és keveset lő. A minőségbeli különbséget a tavalyi 7-2-es Ufa-siker is mutatja, ismét jöhet a hendis hazai győzelem.

08364. Hertha BSC - 1. FC Köln, 2.5 gól alatt (1.65) - német bajnokság, 20:00

Dárdai és csapata nem rajtolt rosszul a célokhoz képest, hétvégén sem vallottak szégyent a Wolfsburg otthonában, bár pontot nem sikerült szerezni. A védekezésre épít a berlini csapat, ahogyan a Köln is arra igyekszik, bár legutóbbi vendég meccsükön a Frankfurt hatot rámolt be nekik. Ennyit a Hertha szinte biztosan nem fog, sőt szerintünk 2 fölé sem mennek majd a csapatok.

15686. PSG - Guingamp, (0-1) 1 (1.50) - francia bajnokság, 21:00

A PSG jól rajtolt, de legutóbbi 2 meccsén csak remizett. Az idegenben viszont sebezhető Guingamp remek ellenfél lehet a javításra. A vendégek ugyan három forduló óta pontot sem veszítettek, a támadásban acélos PSG már nagy falatnak bizonyulhat. Emberemlékezet óta nem kapott ki két gólnál kevesebbel a Guingamp Párizsban, most sem lesz szoros a vége.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!