<>

 
 
 
A nápolyiak gáláztak vasárnap este, átmenthetik formájukat az újonc ellen is!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Most az újoncot verheti a Napoli

A nápolyiak gáláztak vasárnap este, átmenthetik formájukat az újonc ellen is!
Olasz bajnokság
Carpi - Napoli
Szerda, 20:45

A Carpi tavaly utcahosszal nyerte meg a Serie B küzdelemsorozatát, ám a piros-fehérek nem igazán tudtak erősíteni a nyáron, így nem is meglepő, hogy 4 meccs után egy ponttal az utolsó előtti helyről várják a folytatást. A gárda sorsolása sem volt könnyű, hiszen találkoztak már a Samppal, az Interrel, a Palermóval és legutóbb a Fiorentinával - a lilák 1-0-ra nyertek az Alberto Bragliában. Fabrizio Castori vezetőedző alakulata nem futballozott rosszul vasárnap, de a helyzeteit kihagyta. A keretben egy középpályás sérült, a többiek elméletileg bevethetők.

11415. Carpi - Napoli, 2 (1.50) - Tippmix

Maurizio Sarri legénysége igazán kitett magáért vasárnap este: a déliek 5-0-ra verték a Laziót. A nápolyiakra rá is fért már a siker, hiszen nem úgy indultak a bajnokságban, ahogy azt korábban eltervezték. Az első játéknapon kikaptak a Sassuolo vendégeként Hamsikék, majd otthon nem bírtak a Samppal (2-2), később pedig a Empolinál is csak egy pont jött össze (2-2). Aztán fordulatot jelentett a csütörtöki EL-csata, ahol is kékek 5-0-ra verték a FC Bruges a San Paolóban. A Lazio ellen is Higuainék számítottak esélyesnek, de, hogy ennyire sima legyen az összecsapás, kevesen gondolták volna. A fővárosiak védelme totális csődöt mondott, Insignéék rengeteg helyzetet dolgoztak ki, amelyek közül ötöt ki is használtak. A keretben nincsen sérült.

Az újonc ellen bebizonyíthatják Gabbiadiniék, hogy nem csak fellángolás volt a Lazio elleni teljesítmény. A Napoli megismételheti vasárnapi produkcióját, és újra győzhet. Tippünk így 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!