<>

 
 
 
A Lyon begyűjtheti szezonbeli első hazai győzelmét, a Leverkusen is otthon mászhat ki a gödörből, a Bilbao-Real derbin pedig gólváltást szimatolunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: Lyon, Bayer és a Bilbao-Real

A Lyon begyűjtheti szezonbeli első hazai győzelmét, a Leverkusen is otthon mászhat ki a gödörből, a Bilbao-Real derbin pedig gólváltást szimatolunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

16663. Lyon - Bastia, 1 (1.45) - francia bajnokság, 19:00

A Lyon felemásan rajtolt, legutóbbi két bajnokiján csak remizni tudott. Most azonban érkezik az a Bastia, amely zsinórban három meccset veszített el, idegenben pedig egyelőre nyeretlen. A Lyon sem győzött még ebben a szezonban odahaza, most azonban megtörheti ezt a sorozatot.

09555. Leverkusen - Mainz, 1 (1.52) - német bajnokság, 20:00

A Bayer 2 siker után zsinórban hármat vesztett, ráadásul ezalatt gólt sem lőtt és ezen még a BATE elleni sima siker sem sokat tud kozmetikázni. A Mainz kicsit erőn felül rajtolt, vendégként 1-1 sikere és veresége van. A Leverkusen szerintünk talpra áll és begyűjti otthon a 3 pontot.

11034. Athletic Bilbao - Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - spanyol bajnokság, 21:00

A Real egyedüliként a mezőnyben még gólt sem kapott, ellenben lőtt 12-t 4 forduló alatt. A támadójátékkal tehát idén sincs gond, viszont a védelem egyelőre meglepően jól állja a sarat. Az otthon azonban bárkire veszélyes Bilbao megtörheti ezt a szériát. Ugyan a másik nagyágyú, a Barca ellen nem tudott gólt lőni a baszk együttes, azóta azonban szépen termeli a gólokat, most is betalálhatnak, viszont azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy megúsznák a hazaiak kapott gól nélkül...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!