<>

 
 
 
A baszkok védelme nem állt össze, aligha a Real ellen stabilizálódna. Lesz három találat a rangadón és idén először a Real védelme is kapitulálhat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Két tipp a Bilbao-Real Madrid derbire

A baszkok védelme nem állt össze, aligha a Real ellen stabilizálódna. Lesz három találat a rangadón és idén először a Real védelme is kapitulálhat!
Spanyol bajnokság
Athletic Bilbao - Real Madrid
Szerda, 21:00

Az Athletic Bilbao számára remekül kezdődött az idény, hiszen a katalán kirakatcsapattal szemben sikerült elhódítani a szuperkupát. Utána viszont nem jöttek annyira az eredmények, bajnokin előbb a Barcától, majd az Eibartól kaptak ki. Az Espanyol ellen megjött az első siker, sőt, az EL-ben is sikerrel mutatkozott be Ernesto Valverde alakulata (Augsburg, 3-1), ám vasárnap este az El Madrigalban megint pont nélkül maradtak San Joséék (Villarreal, 3-1). Három ponttal a 13. helyen állnak most a csíkosak.

A keretben Ramalho és Muniain sérült, Iturraspe és Iñaki Williams ugyan már tréningezett, de még várhatóan nem lesznek ott a kezdőben.

Főtipp

11034. Athletic Bilbao - Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - Tippmix

Melléktipp

10980. Athletic Bilbao - Real Madrid, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmix

A Real a gijoni iksz után rendezte sorait, alapos verésben részesítette minden ellenfelét, egészen a hét végéig, amikor is Benzemálék mindössze 1-0-ra verték a Granadát. A királyiak 10 ponttal a 2. helyen állnak, gólkülönbségük 12-0 - tehát még tétmeccsen nem kaptak gólt, hiszen a Sahtart is lenullázták a BL-ben. Benitez mester nem számolhat James Rodriguezzel, Danilóval és Bale-lel, Sergio Ramos ugyanakkor várhatóan bevethető lesz a San Mamesben.

Ronaldoék a mérkőzés esélyesei, ám a Katedrálisban sokszor megszenvedtek már a madridiak. Ma sem lesz fáklyás menet, mindkét alakulat betalálhat, és összességében jöhet a +2.5-ös opció is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!