<>

 
 
 
A hazaiak várakozáson felül teljesítenek, a vendégek mély válságban vannak, edzőt váltottak. Kevés találattal számolunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

X körüli eredmény, kevés gól?

A hazaiak várakozáson felül teljesítenek, a vendégek mély válságban vannak, edzőt váltottak. Mégsem 1-essel, hanem kevés találattal számolunk.
Német másodosztály
Bochum - Kaiserslautern
Péntek, 18:30

A legutóbbi évadban a Bochum a rengeteg döntetlen miatt csak a középmezőnyben végzett, az idén viszont ragyogóan kezdtek Gertjan Verbeek fiai: öt sikert arattak zsinórban, azóta jött három iksz, de 18 egységével még így is listavezető a kék-fehér együttes. Otthon, a Rewirpower-stadionban 3-1-0 a vonatkozó mérlege, csak a Düsseldorf remizett nála, óriási szerencsével, egy hajrában szerzett góllal. A hétközi fordulóban Bielefeldből hoztak pontot. A meccsen megsérült egy belső védő, le kellett cserélni, rajta kívül egy középpályás és egy jobbszélső nem bevethető. A Fulhamtól igazolt Hoogland és a már hat találatnál járó Terodde bevetésre készen áll.

A Lautern megint nagy célokkal vágott neki a bajnokságnak, de 8 meccs után 9 egységével csak a 12. helyen áll Kosta Runjaic alakulata. A tréner helyzete egyre neccesebbé vált, ugyanis a vörösök a jó kezdést követően totálisan összezuhantak. Legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszítettek Jenssenék, kedden a Nürnberg nyert a Fritz Walter Stadionban 3-0-ra. Elégedetlenek a drukkerek, ami nem is csoda, hiszen a gárda ezúttal is kilátástalan játékkal rukkolt elő. Persze, nagymértékben befolyásolta az eredményt, hogy Ziegler, egy meghatározó bekk már a 17. percben pirosat kapott - a védő ma eltiltás miatt nem léphet pályára. A népharag el is vitte magával a trénert, az új edző ideiglenesen Konrad Fünfstück. A szakembernek lesznek gondjai az első meccsén, ugyanis vannak még hiányzók, egy középcsatár, egy balszélső és egy jobbhátvéd sérült. A rossz passzban lévő Kaiserslautern tehát nincs egyszerű helyzetben...

03412. Bochum - Kaiserslautern, 2.5 gól alatt (1.65) - Tippmix

A Bochum most egyben van, a holland szakember nagyszerű munkát végez. A vörösök meghúzták az edzőváltást, és ez azért talán megindítja felfelé a vendégeket. Kevés gólt, és iksz körüli eredményt várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!