<>

 
 
 
Az otthon erős Slask legyűrheti a pazarul rajtoló éllovast, a Niort-Clermont meccs pedig az elmúlt évekhez hasonlóan szoros csatát hozhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Lengyel hazai, francia remi

Az otthon erős Slask legyűrheti a pazarul rajtoló éllovast, a Niort-Clermont meccs pedig az elmúlt évekhez hasonlóan szoros csatát hozhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03344. Niort - Clermont, X (2.75) - francia másodosztály, 20:00

A 16. fogadja a 6. helyen állót a 9. fordulóban. A Niort tavaly középcsapatként a 11. helyen zárt, a liga egyik döntetlenkirálya volt 17 remivel a bajnokság végén. A Clermont szintén a középmezőny tagja volt, végül a 12. helyen zárt 13 döntetlennel a háta mögött. Idén a vendégek kezdték jobban a szezont és 3-3-2 sorral ott vannak az élbolyban, bár a mezőny meglehetősen sűrű, idegenben 1-1-1 sort tudhatnak magukénak. A Niort 7 pontos, máris 4 remije van, a legutóbbi 5 meccsen háromszor osztozkodott a pontokon ellenfeleivel. Mindkét oldalra a stabil védelem és a visszafogott támadójáték a jellemző. Az elmúlt években rendre nem tudott egymással mit kezdeni a két együttes: 2012 óta hatszor találkoztak, melyből 5 döntetlen eredménnyel zárult. Ismét kiegyenlített meccs várható, mi a döntetlenre voksolunk ismét.

18358. Slask Wroclaw - Piast Gliwice, 1 (1.95) - lengyel bajnokság, 20:30

Az éllovas ezúttal a 11. helyen állóhoz látogat a lengyel élvonal 10. fordulójában. A Slask felemásan kezdett, jelenleg 3-3-3 mérleggel áll. Problémái inkább idegenben vannak, otthon a Legia elleni vereség után 2-2 győzelmet és döntetlent számlál. A tavalyi 4. hely után idén ismét a felsőházba vágyik a csapat, de ehhez masszívabb teljesítmény kell idegenben.

A Piast tavaly még alsóházi volt, a kiesés ellen küzdött, idén viszont villámrajtot vett és 7-0-2 mérlegével vezeti a tabellát 6 ponttal a Legia előtt. Kérdés, hogy a kezdeti lendület meddig tart ki, ugyanis a keret nem erősödött meg komolyan a nyár során. Idegenben viszont sebezhető, mindkét eddigi vereségét utazásai alkalmával szedte össze. A Slask még annak ellenére is nyerhet, hogy kedden kupameccset játszott. Erősebb a hazai keret, ráadásul a Wroclaw otthon jó kis csapat. Megér egy próbát a hazai!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!