<>

 
 
 
A göteborgiak két győzelemmel nyitották a szezont, az újonc pedig felemás mérleggel. Az Indiánok csak a jövő héten játszanak a jégkorong-BL rájátszásában, így kipihenten mennek Malmőbe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Újoncot verhet a Frölunda

A göteborgiak két győzelemmel nyitották a szezont, az újonc pedig felemás mérleggel. Az Indiánok csak a jövő héten játszanak a jégkorong-BL rájátszásában, így kipihenten mennek Malmőbe.
Svéd jégkorongbajnokság
Malmö - Frölunda
Csütörtök, 19:00

A Malmö Redhawks az elmúlt szezont a másodosztályban töltötte, osztályozóval jutott fel az első osztályba. Első meccsükön csütörtökön 6-3-ra kikaptak a Brynastől, aztán viszont szombaton legyőzték 4-0-ra az Örebrót. A 7 találatból egyedül McDonell nevéhez fűződik kettő. A kapuban Oscar Alsenfelt védett az eddigi két meccsen 91,4%-kal.

01411. Malmö - Frölunda, 2 (1.85) - Tippmix

A Frölunda Göteborg két sikerrel indította az SHL-t, a Röglét 2-1-re verték, aztán pedig az egyik legjobb csapat, a BL-címvédő Lulea otthonában 4-2-re diadalmaskodtak. A BL-ben nem játszottak kedden, korábban a Bajnokok Ligája csoportkörében 9-1-re és 4-1-re verték a Sheffieldet, míg a JYP ellen 3-2-es és 4-1-es sikernek örülhettek, veretlenül nyerték meg csoportjukat. Eddigi 6 góljukból 2-2-t lőtt Lasch és Abbott. Kapusaik megosztva védtek, Johansson 1, Gustafsson pedig 2 gólt kapott, amikor beállt.

A két együttes utoljára 2007-ben játszott bajnoki meccset, de így is komolyan vissza kell menni, hogy mikor nyert utoljára a Malmö, ugyanis 2003 decemberében örülhettek sikernek! A göteborgiak kerete erősebb és rutinosabb, csütörtökön folytathatják sikerszériájukat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!