<>

 
 
 
A Barca talpra állhat a zakó után az újonc ellen, a Cagliari tovább menetelhet, a Chelsea pedig lendületből verheti el a Szarkákat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: olasz, spanyol és angol tippek

A Barca talpra állhat a zakó után az újonc ellen, a Cagliari tovább menetelhet, a Chelsea pedig lendületből verheti el a Szarkákat.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

04622. Cagliari - Latina, 1 (1.55) - olasz másodosztály, 15:00

Két veretlen csapat találkozik az 5. fordulóban, ám vitathatatlanul a hazaiaké az erősebb keret. A Cagliari visszavágyik az élvonalba és jó úton indult meg a feljutás felé, 4 meccséből hármat megnyert és 10-3-as gólkülönbsége is sokat elárul a csapatról. A Latina defenzív csapat harmatos támadójátékkal és ez szerintünk nem lesz kifizetődő szombat délután.

41381. Barcelona - Las Palmas, 3.5 gól felett (1.60) - spanyol bajnokság, 16:00

A Barca hatalmasat botlott a Celta otthonában (1-4), ezek után kötelező a javítás. Kapóra jöhet így az újonc Las Palmas érkezése, amely ugyan legutóbb nyerni tudott, ám közel sem mondható acélos együttesnek. A katalánok menni fognak és ha a Barca-henger beindul, akkor nem unatkozik a közönség. Gólok, mégpedig legalább 4!

19847. Newcastle - Chelsea, 2 (1.58) - angol bajnokság, 18:30

A Szarkák rémes rajtot vettek, nyeretlenek 6 forduló után, ennek alapján nehéz szezon elé néznek... A Chelsea sem lehet büszke a bajnoki rajtra, de az Arsenal elleni rangadó megnyerése, valamint a Ligakupa-továbbjutás és a sima BL-siker talán helyre rántotta az együttest. A lendületben lévő vendégeket nem fogja tudni megfogni ez a gyenge Newcastle.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!