<>

 
 
 
A prágaiak három diadal után váratlan vereséget szenvedtek a bajnokságban, de a hétközi BL-meccsen nyertek. Pénteken megerősíthetik első helyüket az Extraliga élén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A Sparta visszatérhet a győzelmi útra

A prágaiak három diadal után váratlan vereséget szenvedtek a bajnokságban, de a hétközi BL-meccsen nyertek. Pénteken megerősíthetik első helyüket az Extraliga élén.
Cseh jégkorongbajnokság
Sparta Praha - Mountfield HK
Péntek, 18:30

A Sparta Praha jól indította az Extraligát. Első meccsén 4-1-re legyőzte az Olomoucot, aztán 5-3-ra diadalmaskodott Zlínben. majd 6-2-re verték a Vítkovicét. Vasárnap váratlan, 6-3-as vereséget szenvedtek Karlovy Varyban. Kedden 3-2-re legyőzték a Zürich Lions a jégkorong-BL rájátszásának első körében. A 18 szerzett találat kiemelkedik az Extraligából, a 12 kapott találat közepes. A bajnokság pontlistáján Pech a 6 gólpasszal a második helyen áll, mögötte 5 játékos (Sabolic, Hlinka, Polásek, Pribyl és Réway) áll 4-4 ponttal. A kapuban Pöpperle jól teljesített 3 meccsen át, aztán viszont a Karlovy Vary ellen lerontotta a statisztikáját 88,6%-ra.

A Mountfield Hradec Králové felemás rajtot tudhat maga mögött. A szezont egy Vítkovice elleni büntetős vereséggel nyitották, aztán nyertek 2-0-ra nyertek Olomoucben és 6-4-re legyűrték a Litvínovot, vasárnap viszont kikaptak Liberecben 4-2-re. Gólarányuk 13:12, gólgazdag meccseket játszanak. Legponterősebb játékosuk az 5-5 pontos Pilár (2+3) és Bednár (1+4), valamint Knotek 4 pontos (2+2). Mind a négy meccsükön Kacetl védett, aki 91,3%-kal védett és 2,72-es kapott gólátlaggal teljesített.

03100. Sparta Praha - Mountfield HK, 1 (1.55) - Tippmix

A két csapat tavaly a rájátszás negyeddöntőjében találkozott, ahol 4-0-s összesítéssel a Sparta jutott tovább. A prágaiak erősebb kerettel rendelkeznek, több a rutinos játékosuk, kérdés, a keddi BL-meccs mennyit vett ki belőlük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!