<>

 
 
 
Dzsudzsák vezérletével a Bursaspor fontos győzelmet arathat odahaza, a bajnoki címre hajtó Göteborg simán nyerhet, a franciáknál pedig gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: gólok, Göteborg és Dzsudzsákék

Dzsudzsák vezérletével a Bursaspor fontos győzelmet arathat odahaza, a bajnoki címre hajtó Göteborg simán nyerhet, a franciáknál pedig gólokra hajtunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

06185. Bursaspor - Eskisehirspor, 1 (1.65) - török bajnokság, 19:00

A hazaiak az utolsó előttiek három ponttal, a vendégek egy hellyel és egy ponttal állnak jobban. Dzsudzsákéknak össze kell szedniük magukat, 1-0-4-es mérlegük elkeserítő. Otthon egy siker és egy kudarc jött eddig össze. A múlt héten a Fenernél biztatóan játszottak, de végül kikaptak Necidék.

Az Eskisehirspor eddig mindkét idegenbeli mérkőzését elveszítette, utolsó két bajnokiját nullára vesztette el. A bursai keret erősebb, és otthon nem is hibázhatnak már a zöld-fehérek.

41956. Göteborg - Sundsvall, (0-1) 1 (1.60) - svéd bajnokság, 19:05

Öt fordulóval a vége előtt nagyon izgalmasan alakul a svéd bajnokság. Három csapat is 45 pontos, egyik közülük a Göteborg. A hazaiak 9-2-1-es hazai statisztikával rendelkeznek, öt győztes meccs után a múlt héten rangadón döntetleneztek Borasban (Elfsborg, 101). A Sundsvall újonc létére nem szerepel rosszul, különösen idegenben megy jól a kékeknek (5-1-6). 26 pontja van, előnye a kiesőkkel szemben négy egység. A sorsolása nem rossz, a formája viszont igen. Háromszor kapott ki zsinórban. Ma sem szakad meg a rossz sorozatuk, kettővel legalább nyer a listavezető.

04362. Paris FC - Nancy, 1.5 gól felett (1.45) - francia bajnokság, 20:30

Az újonc érdekes rajton van túl: 8 kör után még veretlen, bár az 1-7-0 mérleg mindössze a 14. helyre elegendő. Ez persze annak tükrében nem rossz, hogy elsődleges cél megragadni a másodosztályban. Defenzív csapat, mindössze 5 gólt kapott 8 forduló alatt és csak nyolcat lőtt. A Nancy célja idén végre a feljutás, ehhez a jó rajt adott is volt, ám az utóbbi három fordulóban nyeretlen maradt. A 9-5-ös gólkülönbség szintén defenzív játékra utal, bár a Nancy támadójátéka sokkal többet tud annál, mint amit eddig mutatott. A Nancy vendégként jól teljesít eddig, megfontolandó a 2 feletti oddsért a vendég győzelem is. Ha a Nancy fel tudja törni az újonc védelmét, akkor szerintünk eljuthatnak a felek legalább 2 gólig, melyre szintén csinos oddsot adnak a fogadóirodák.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!