<>

 
 
 
Új hét, új remények: hétfői jóslatunkban norvég és francia másodosztályú, valamint egy angol élvonalbeli tipp kapott helyet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: angol, francia, norvég hétkezdet

Új hét, új remények: hétfői jóslatunkban norvég és francia másodosztályú, valamint egy angol élvonalbeli tipp kapott helyet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

39493. Brann Bergen - Bryne, 1 (1.55) - norvég másodosztály, 19:00

A Brann jó úton halad a visszajutás felé, cél azonban lehetőleg az egyenes feljutást érő 1-2. hely valamelyikének megszerzése. Ehhez odahaza nem nagyon veszíthet pontokat, pláne egy olyan Bryne ellen, amelynek matematikai esélye ugyan még van az osztályozós helyekre, de nem reális célja a feljutás. Fordított felállásban sima 4-1 lett a vége, most is nyerhet a Brann!

03352. Paris FC - Nancy, 2 (2.25) - francia másodosztály, 20:30

Elképesztő az újonc párizsi csapat, 8 meccséből hetet döntetlenre hozott és egyedüliként a mezőnyben még veretlen. Rémesen defenzív, egyetlen sikerét otthon aratta. A Nancy feljutási álmokat dédelget, ehhez azonban nem férnek bele olyan nyeretlen szériák, mint a mostani. A Nancy a jobb csapat kétségtelenül, hozhatja ezt a meccset ha végre összeáll a támadójátéka.

20572. West Bromwich - Everton, 1. félidő X (2.00) - angol bajnokság, 21:00

Két defenzív felfogású csapat találkozik hétfő este. Az Everton idegenbeli óvatos taktikájáról mindent elmond, hogy 3 vendég meccséből kétszer a félidőben döntetlen eredményt hozott. A WBA jó formában van, de támadásban meglehetősen ötlettelen, de legalább a védelem egyben van. Nyugodt első félidőre van kilátás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!