<>

 
 
 
A listavezető otthonában nem lesz sok esélye a középcsapatnak a norvég másodosztály hétfő esti derbijén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Bízunk a norvég éllovasban hétfő este

A listavezető otthonában nem lesz sok esélye a középcsapatnak a norvég másodosztály hétfő esti derbijén.
Norvég másodosztály
Sogndal - Strömmen
Hétfő, 19:00

A Songdal 49 egységgel magabiztosan, 6 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot, otthon 8-3-1 a mérlege. A menetelésbe legutóbb hiba csúszott, ugyanis rangadót veszített a 4. Hödd vendégeként. A keretben nincsen friss sérült, Jonas Olsson erős csapatot tud kiállítani a mai mérkőzésre.

A Strömmen 33 ponttal a 8., a play offra még van halovány esélye, bár ehhez kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség, mint amilyent mostanában nyújt: legutóbbi hat bajnokijából csak egyet nyert meg, igaz, azt épp idegenben. Egy meghatározó középpályás eltiltott lesz, friss sérült nincs a keretben.

39495. Sogndal - Strömmen, 1 (1.45) - Tippmix

Eddig mindkét meccsét elveszítette a Strömmen ebben a felállásban, és ma is ezt várjuk. A listavezető javít, és nagy lépest tesz a feljutás felé. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!