<>

 
 
 
A Porto elleni hazai 2-2 után a Dinamo Kijev a Maccabi otthonába látogat, a Valencia pedig kemény meccsre számíthat a Lyon vendégeként.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két BL-meccs, 6.10-es odds

A Porto elleni hazai 2-2 után a Dinamo Kijev a Maccabi otthonába látogat, a Valencia pedig kemény meccsre számíthat a Lyon vendégeként.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

35971. Maccabi TA - Dinamo Kijev, 1. félidő X (2.05) - Bajnokok Ligája, 20:45

Két nyeretlen csapat találkozik kedd este a G-csoportban. A Maccabi képtelen volt féken tartani a Chelsea csapatát és 4-0-s zakóba szaladt bele Londonban. Sok köze nem volt a meccshez az izraeli csapatnak, a realitás egyébként a 3. hely megszerzése lehet a csoportban. A Dinamo hiába játszott jobban a Porto csapatánál, végül az 1 pontnak is örülnie kellett.

Ha tovább akar jutni az ukrán csapat, akkor sokkal jobb helyzetkihasználásra és stabilabb védelemre lesz szüksége. Vélhetően mindkét együttes a védelem összerakására fókuszál most, nem gondoljuk, hogy lerohanná egymást a két csapat. A 90 perc végén is benne van a pakliban a remi, de mi már az első félidei döntetlennel is kiegyeznénk, amire reális esélyt látunk.

36025. Lyon - Valencia, X (3.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Bajnokok Ligája csoportkörének második játéknapján a H-jelű kvartettben a Valencia a Lyonhoz látogat. A franciák az első fordulóban Belgiumban léptek pályára, s bár a Gent otthonában alapvetően nem rossz eredmény az 1–1, de ha azt is hozzátesszük, hogy több mint egy félidőt emberelőnyben játszhattak, a 88. percben pedig Lacazette révén büntetőt hibáztak, biztosan nem boldogok a döntetlen miatt... A vendégek viszont még ennél is rosszabbul rajtoltak, hiszen a Valencia a Mestallaban kapott ki a nyitányon, a Hulk vezette Zenit alaposan megtréfálta Nuno Espirito Santo együttesét (2–3). A hazai pontvadászatokban sem remekelnek eddig az együttesek, mindkét gárda a 8. helyen áll országa pontvadászatában. A Stade Gerlandban illene nyernie a Lyonnak, ám egy újabb vereség kis túlzással már most megpecsételné a Valencia sorsát, annyira pedig nem tartjuk rossz csapatnak a spanyolokat, hogy ez így történjen. Szerintünk nem bírnak majd egymással a felek és megosztoznak a pontokon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!