<>

 
 
 
Szerdán folytatódnak a BL-csoportkör meccsei: az Atletico-Benfica meccstől taktikus 90 percet várunk, a MU győzelmi kényszerben nyerhet. Harmadik tippként svéd hokit hoztunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: két BL-meccs és svéd hoki

Szerdán folytatódnak a BL-csoportkör meccsei: az Atletico-Benfica meccstől taktikus 90 percet várunk, a MU győzelmi kényszerben nyerhet. Harmadik tippként svéd hokit hoztunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

15397. Skelleftea - Örebro, 1 (1.45) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A Skelleftea tavaly elbukta a bajnoki döntőt, idén cél a trófea visszaszerzése. Az Örebro tavaly a későbbi győztes Växjö ellen vérzett el, egyébként középcsapat az SHL-ben. A Skelleftea otthon nagyon erős, az Örebro is inkább saját közönsége előtt szerepel jól (vendégként 2 vereséggel és 1-8-as gólkülönbséggel áll), ezúttal is elhasalhat idegenben.

34320. Manchester Utd. - Wolfsburg, 1 (1.70) - Bajnokok Ligája, 20:45

A MU vezetett, de végül kikapott Eindhovenben, így pont nélkül várja a következő kört. Az ellenfél a CSZKA-t nagy nehezen legyűrő Wolfsburg, amely nemrég 5-1-es zakóban szaladt bele Münchenben. Jó ez a wolfsburgi támadósor, de a védelem sebezhető, ráadásul az angolok győzelmi kényszerben játszanak. Szerintünk 1-es!

34756. Atletico Madrid - Benfica, 2.5 gól alatt (1.60) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az Atletico idén is védelmére épít, idei tétmeccsein mindössze 3 gólt kapott, melyből kettőt a Barca lőtt nekik. A nagy derbiken a Benfica is visszafogott, pl. a Porto ellen nemrég egy gólszegény 0-1-t játszottak, a BL-ben "csak" 2-0-ra verték otthon az Asztanát. Taktikus meccsen a gólok ellen érdemes fogadni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!