<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Várhidi: megmotlik a MU, behúzza az Atlético

Folytatódik a Bajnokok Ligája, így szokásos Sztártipp rovatunkkal ezúttal hét közben is jelentkezünk, a Sport Tv szakértőjét, Várhidi Péter kértük fel, hogy alkosson rövid véleményt a keddi és szerdai rangadókról.
Barcelona – Leverkusen, 1

- Játéktudásban nem kérdés, hogy a Barca sokkal jobb a németeknél, Messi kiesése azonban jelentős problémákat vethet fel hazai oldalon, elvégre az egész csapat alárendeli magát az ő játékának, kérdés, hogy mennyire tudja például Neymar átvenni ezt a szerepet. Ha nem is zökkenőmentes, de azért Barcelona győzelmet mondok.

Porto – Chelsea, X

- Pikáns meccs lesz, főleg Mourinho miatt, hiszen egykori és jelenlegi csapatai csapnak össze. A Chelsea rendkívül hullámzó mostanság, a Portóban viszontérzek akkora erőt, hogy hazai pályán legalább egy döntetlent elérjen a londoniakkal szemben.

Lyon – Valencia, X

- Abszolút kiszámíthatatlan kategória, egyik csapat sem mutatott még idén olyat, amivel rászolgálna az esélyes címre. Éppen ezért döntetlent mondok.

Juventus – Sevilla, 1

- Rangadó lesz, hiszen mindkét gárda borzasztó formában van. Csak a hazai pálya és a nagyobb nemzetközi tapasztalat miatt teszem le a voksomat a Juve mellett...

Atlético Madrid – Benfica, 1

- Aligha lesz gólfesztivál, a portugálokra egyébként sem jellemző, és Diego Simeone taktikája is a zárt védelmen alapszik. Egy gól dönthet, azt viszont a hazaiaktól várom.

Manchester United – Wolfsburg, X

- Szélsőséges teljesítmény jellemzi a csapatokat, a Wolfsburg jól kezdett, mostanság viszont megtorpant, a MU viszont épp ezidőtájt kezd stabilabbá válni. Ha a két ország futballját összevetem, jelenleg a német vonalat erősebbnek érzem, ezért egy döntetlenre jók lehetnek az Old Traffordon a farkasok.

 
 
  • 1Proxyi2015szeptember29.17:12ÚjVálasz

    Juve-Sevilla
    Aszongya, "nagyobb nemzetközi tapasztalat miatt teszem le a voksomat a Juve mellett"

    A mágnestáblakirály

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!