<>

 
 
 
A Manchester United vezetett, de végül megégett Eindhovenben a PSV ellen. Ezúttal a vendégként sebezhető Wolfsburg csapatát látják vendégül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Két izgalmas tipp a manchesteri BL-derbire

A Manchester United vezetett, ám végül megégett Eindhovenben a PSV ellen. Ezúttal a vendégként sebezhető Wolfsburg csapatát látják vendégül az angolok.
Bajnokok Ligája
Manchester Utd. - Wolfsburg
Szerda, 20:45

A B-csoport küzdelemsorozata izgalmasan indult, hiszen a MU kikapott a nyitó fordulóban Eindhovenben (2-1), a Wolfsburg pedig szoros meccsen verte a CSZKA-t (1-0).

Luis van Gaal kellő kritikát kap, amióta Manchesterben van. Szidják a hollandot a taktika miatt, az igazolások okán, de a nyakas szakember kitart a döntései mellett. És az utóbbi hetekben nem is néz ki rosszul a vörös sereg. Olyannyira nem, hogy a társulat a Premier League élére állt, zsinórban három bajnokit behúzott, és simán továbblépett a Ligakupában is. Persze, kemény hetek várnak azért még Rooney-ékra, hiszen a mai fellépés után két kemény túra (Arsenal, Everton), majd a városi rangadó következik.

Az Old Traffordon hagyományosan erősek Darmianék, a bajnokságban csak a Newcastle úszta meg kapott gól nélkül. Most is várható találat Martialéktól, akár kettő is. A keret lehetséges hiányzói: Powell (0/0), Shaw (5/0), Rojo (1/0), Schweinsteiger (7/0), McNair (kérdéses, 1/0).

Viszont a farkasokban is benne van a gól, igaz, elsősorban otthon félelmetesek Draxlerék. A zöldek jól kezdték a bajnokságot, viszont a bajoroktól, pontosabban Lewandovskitól kapott ötös mintha visszavetette volna őket - a hétvégén nem bírtak a harmatgyenge Hannoverrel otthon. Dieter Hecking vezetőedző munkáját nem könnyíti, hogy náluk is lesznek hiányzók: Vieirinha (3/0), Knoche (0/0), Casteels (kérdéses, 3/0), Luiz Gustavo (kérdéses, 4/0).

Főtipp

34320. Manchester Utd. - Wolfsburg, 1 (1.70) - Tippmix

Melléktipp

34363. Manchester Utd. - Wolfsburg, 2 vagy 3 gól (1.95) - Tippmix

A vörösök győzelmi kényszerben lépnek pályára, és az Old Traffordon azért nem nagyon nulláznak le elől meccset Depay-ék. Ugyanakkor Dosték kihasználhatják Blindék megingásait, és így egy vendégtalálat is benne van a pakliban. Összességében a házigazda sikerét várjuk, és 2-3 találatot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!