<>

 
 
 
A további bajnoki küzdelmeket új edzővel kezdő Almería vasárnap este egy pontra jó lehet a Estadi Montiliviben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Az új edző pontot érhet idegenben

A további bajnoki küzdelmeket új edzővel kezdő Almería vasárnap este egy pontra jó lehet a Estadi Montiliviben!
Spanyol másodosztály
Girona - Almería
Vasárnap, 19:15

A Girona az előző kiírásban az előkelő 3. helyen zárt, a rájátszásban azonban elhasalt a gárda, így maradt a második vonalban. A nyáron nagy volt a jövés-menés a klubnál, Pablo Machín vezetőedzőnek 15 új focistát kellett beépítenie a csapatba, és ugye ez azért időigényes tevékenység. A rajt ennek ellenére jól sikerült, idegenben nyertek a pirosak, ám utána elmaradtak az eredmények. Egy oviedói siker még összejött, de legutóbb a Mirandes vendégeként megint kikapott a társulat. A Girona most 8 egységével a 17., otthon 0-2-1-es mérlege önmagáért beszél. A keretben nincsen friss sérült, egy középpályás visszatérhet eltiltásából.

23394. Girona - Almería, X2 (1.75) - Tippmix

Az Almeriánál eseménydús napokat élnek, a Barca egykori kiválóságát, Sergi Barjuant épp a hét elején rúgták ki az eredménytelen szereplés miatt. Volt alapja a klubvezetés döntésének, hiszen a tavaly még élvonalbeli alakulat most a második ligában csak a 20., 7 pontot gyűjtve. Egyelőre Miguel Rivera ült le a padra, a megbízott tréner persze optimistán nyilatkozott a klub honlapjának. Mint ahogy így tett Dubarbier és Fernando Soriano, a gárda két emblematikus figurája is: mindketten elismerték a játékosok felelősségét a kialakult helyzetért, ugyanakkor kiemelték, már a Girona ellen meg lehet kezdeni a felzárkózást a tabellán. Az ígéret szép szó....

Mert van mit kozmetikázni a produktumon: idegenben konkrétan mind a három bajnokiját elveszítették a fehér-piros csíkosak. A múlt hétvégén a Tenerife ellen egy soványka ikszre futotta erejükből - így most 7 pont áll a nevük mellett. A keret nem lesz teljes, egy jobb bekk sérült.

Az edzőváltás új impulzust adhat a vendégeknek, és ez pontot, pontokat eredményezhet. Az Almeria eddig mind a három alkalommal 1-0-ra nyert az Estadi Montiliviben - valami hasonló eredményt ma is el tudunk képzelni...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!