<>

 
 
 
Krefeldben eseménydús hokimeccset várunk, a Cagliari és a Livorno pedig odahaza zsebelheti be a 3 pontot az olasz második vonalban a hét utolsó napján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: olasz foci és német hoki

Krefeldben eseménydús hokimeccset várunk, a Cagliari és a Livorno pedig odahaza zsebelheti be a 3 pontot az olasz második vonalban a hét utolsó napján.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

23598. Cagliari - Cesena, 1 (1.75) - olasz másodosztály, 12:30

A Serie B-ben rangadót rendeznek a hetedik fordulóban: a listavezető szárdok a harmadik helyen álló fekete-fehéreket látják vendégül. A hazaiak 13 pontnál járnak, otthon mindenkit elvertek, vendégként 1-1-1 a statisztikájuk, épp a legutóbb kaptak ki (Pescara, 0–1 – emberhátrányban). A Cesena hajszál pontosan ugyan úgy áll, mint a piros-kékek, a vereséget viszont a második fordulóban szenvedték el. Lesznek visszatérők, így erős kerettel mehetnek Ragusáék Szardíniára. Az előző bajnokságban, még a Serie A-ban a Cagliari oda-vissza legyűrte a Cesenát. Ma megint a szárdokat tartjuk esélyesebbnek, hazai pályán nem rontanak.

23661. Livorno - Avellino, 1 (1.85) - olasz másodosztály, 15:00

Mind a két csapat rossz formában várja a mai meccset. A házigazda van azért jobb helyzetben, mivel a bajnokságot jól kezdte. Most a negyedik helyen állnak a bordók 12 ponttal, négy győzelem után viszont jött két vereség.

Az Avellino tavaly élcsapat volt, most kieső helyen áll. Csak négy pontja van, így az utolsó előtti, szeptember közepe óta nem győzött, idegenben mindig kikapott. A zöld-fehérek kerete erősebb, mint, hogy kiessen, de nem ma kezdi meg a felzárkózást. Nyer a Livorno!

14140. Krefeld - Mannheim, 4.5 gól felett (1.40) - német jégkorongbajnokság, 16:30

A sereghajtó fogadja a 10. helyen állót a német élvonalbeli hokiliga 10. fordulójában. A Krefeld eddig mindössze kétszer nyert idén és bár korai lenne még jóslatokba bocsátkozni, az eddig gyengén teljesítő védelem miatt bajban lehet. A Mannheim tavaly nagyon simán nyerte meg az alapszakaszt, aztán simán jutott el a döntőig, ahol 6 meccsen verte az Ingolstadt csapatát. Ennek tükrében gyenge az idei szezonrajt, bár még bőven van lehetőség a javításra és a legutóbbi, Wolfsburg elleni 7-3-as siker ehhez jó alapot nyújthat. Mindkét csapat 6-os gólátlag felett áll, a Krefeld eddig 6, míg a Mannheim 7 olyan meccset játszott, melyen legalább 5 gól született. Egymás elleni meccseiken sem unatkoznak a drukkerek: legutóbbi 10 egymás elleni meccsük mindegyikén jött a 4.5 gól feletti opció a rendes játékidőben. Most is erre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!