<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4.6-os szorzó négy mérkőzéssel

Magyar és szerb futballra is fogadunk szerdán, illetve bátor tippel jövünk a szolnoki kosarasok első Európa-kupa-meccsére. Induljon a tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16748. Soroksár - Honvéd, 2 (1.40) - Magyar Kupa, 14:00

Az NB II utolsó előtti helyezettjéhez látogat a Honvéd a Magyar Kupa harmadik fordulójában. A kispesti alakulat jelenleg az ötödik helyen áll a honi élvonalban, s csak rosszabb gólaránya miatt szorul le a dobogóról. A Soroksár viszont nem igazán indult jól a szezon, kilenc mérkőzés alatt csupán egyszer tudtak nyerni a másodosztályban. A Magyar Kupa előző fordulójában a hazaiak az NB III-as Cigánd csapatát búcsúztatták 4-2-es összesítéssel, míg a vendégek a megye I-es Bonyhádot győzték le 2-0-ra. A két csapat eddigi teljesítményét és osztálykülönbségét figyelembe véve mi vendég sikerre számítunk.

16044. Borac - Metalac Gornji Milanovac, 1 (1.60) - szerb bajnokság, 15:00

Jó formában van a házigazda a szerb élvonalban, augusztus vége óta nem kaptak ki, legutóbbi két bajnokijukat pedig megnyerték. A harmadik helyen tanyáznak, 21 pontjukhoz 4-0-2-es hazai statisztika társul. A Metalac osztályozón vívta ki a feljutást, most középcsapat, 14 pontjából 10 jött össze idegenben (3-1-2). A válogatott szünet előtt a gárda három mérkőzésen őrizte meg veretlenségét. A Borac hazai környezetben általában elverte a Metalacot, és ma is ezt a kimenetelt várjuk.

16149. Radnik Surdulica - Partizan Belgrád, 2 (1.35) - szerb bajnokság, 17:00

Az újonc eddig nem szerepel jól a bajnokságban, az utolsó előtti, kieső helyen várja a folytatást. Csak kilenc pontja van, a válogatott szünet előtt három döntetlent játszott zsinórban. Otthon 1-2-2-es a statisztikája, egyetlen sikerét még augusztus elején aratta. A Partizan messze van a címvédéstől,csak a negyedik a tabellán, lemaradása a Crvena Zvezdával szemben már 12 pont Idegenben 2-0-3 a statisztikája, legutóbb otthon is kikapott. Az Európa Ligában viszont jól megy Bojinovéknak. Bár nincs jó passzban a bajnok, az újonc ellen is is nyerhet idegenben.

17454. PAOK – Szolnok, 2, hendikep +10,5 pont (1.55) – kosárlabda Európa-kupa, 18:00

A vérmesebb szolnoki hívek szerint akár győzhet is az Olaj Görögországban az Európa-kupa első fordulójában. Ha ez talán túlzás, kijelenthető, hogy a magyar bajnoknak szerdán lesz a legnagyobb esélye arra, hogy jó eredményt érjen el idegenben. A PAOK rengeteg játékosát kicserélte az elmúlt hetekben, van olyan légiós, aki a héten érkezett, enyhén szólva sem állt össze a csapat. Ezt mutatja a görög bajnokság új idényében vívott egyetlen meccs is, hiszen 65-53-ra nyert a rivális AEK Athén.

A Szolnok két győzelem után botlott meg Pakson az NB I-ben, ám a nemzetközi porondon bevetheti mind a hat külföldi kosarasát. A rutinnal nem lesz gond, hiszen a magyar együttes évek óta szerepelt az Adria-ligában: szoros meccset várunk, a Szolnok néhány pontos megtámogatásában látunk fantáziát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!