<>

 
 
 
A Torino szezonkezdetére nem lehet panasz, a Milan viszont gyenge rajtot vett. Torinóban csap össze szombat este a két együttes, mi pedig a gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Két tipp a Torino-Milan derbire

A Torino szezonkezdetére nem lehet panasz, a Milan viszont gyenge rajtot vett. Torinóban csap össze szombat este a két együttes, mi pedig a gólokra hajtunk.
Olasz bajnokság
Torino - Milan
Szombat, 20:45 óra

A Torino az előző idényben stabil középcsapatként a 9. helyen zárt, messze lemaradva az európai kupaindulást érő helyekről. A nyár során a védelemből távozó Darmian elvesztése komoly érvágás volt, őt az Atalantából érkezett védővel pótolták. A 4-1-2-es szezonkezdet nem is mondható rossznak, ezzel jelenleg a tabella 5. helyén áll a csapat, ráadásul a 7 forduló alatt összehozott 12-8-as gólkülönbség sem rossz. A csapat tehát támadásban is fel tud mutatni valamit és védelmi stabilitását is megőrizte nagyjából. A kéthetes pihenő jól jött a gárdának, hiszen az utóbbi időben a Carpi és a Chievo ellen is kikaptak. Nem túl jó hír viszont, hogy alapemberek hiányoznak majd a csapatból: a 6 meccsen háromszor eredményes Baselli mellett Peres, Benassi, Obi, Maksimovic, Benassi, Maxi Lopez és Avelar is maródi.

A Torino várható kezdője: Padelli – Bovo, Glik, Moretti – Zappacosta, Acquah, Vives, Gazzi, Molinaro – Quagliarella, Belotti

A Milan ismét érdekes nyári átigazolási szezonon van túl. A gyenge bajnoki szereplés miatt Inzaghi távozott a padról, jött helyette Mihajlovic, akit finomat szólva sem fogadtak kitörő lelkesedéssel a drukkerek... Érthetetlen módon az instabil védelmet nem igazán erősítették nyáron (Romagnoli jött a védelembe), jött viszont pár támadó: Bacca, Luiz Adriano és Balotelli. A szezonkezdet elmarad a várakozásoktól: 7 forduló alatt 9 pont, ez jelenleg a 11. helyre elég, a szünet előtt ráadásul óriási zakó hazai közönség előtt a Napoli csapatától (0-4). Emellett kikaptak a városi derbin (Inter 0-1) és Firenzében sem jártak sikerrel (0-2). Sérültek vannak: Mexes, Niang, Balotelli és Menez mellett Abate játéka kérdéses.

A Milan várható kezdője: Diego Lopez – Abate(?), Alex, Romagnoli, Antonelli – Bertolacci, Montolivo, Kucka – Cerci, Bacca, Bonaventura

Főtipp

27515. Torino - Milan, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmix

Melléktipp

27492. Torino - Milan, 2.5 gól felett (1.95) - Tippmix

A Milan remekül megerősítette támadósorát, de mivel védelmét nem igazán turbózta fel, így az a tavalyi évhez hasonlóan komoly gondokkal küzd. A vendégek ráadásul az idei rangadókon gólképtelenek maradtak (Inter, Fiorentina, Napoli), ami Mihajlovic taktikáját is erősen megkérdőjelezi. A Torino viszont idén hármat gurított már a Fiorentinának, de idén egyelőre ez az egyetlen olyan meccse, ahol izmosabb csapattal találkozott. A Milannak mennie kell előre, a Napoli elleni meccs után a szurkolók és a klubvezetés is türelmetlen, ezt azonban a Torino könnyen a maga javára fordíthatja. Mindkét csapat támadójátékában látunk potenciált, így elsősorban a mindkét fél betalál opciót javasoljuk, de 1.95-ös oddson bevállalhatónak tűnik a legalább 3 gólos tipp is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!