<>

 
 
 
A Bundesliga szombati játéknapján a Hamburg a Leverkusent fogadja, mi pedig a két csapat eddigi teljesítménye és közös múltja alapján a gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Izgalmakat és gólokat várunk a német rangadón

A Bundesliga szombati játéknapján a Hamburg a Leverkusent fogadja, mi pedig a két csapat eddigi teljesítménye és közös múltja alapján a gólokra hajtunk.
Német bajnokság
Hamburg - Leverkusen
Szombat, 15:30 óra

Hazai oldalon továbbra sem tartanak igényt Stieber Zoltán szolgálataira, pedig annyira azért nem szerepelnek jól a hamburgiak, hogy válogatott középpályásunkat jegeljék; 8 meccsen 3 győzelem 1 döntetlen és 4 vereség a mutató, mely a 11. helyhez elegendő a tabellán. Az Imtech Aréna egyelőre nem derült ki, mekkora előnyt jelent a kékmezeseknek, hiszen az ott lejátszott 3 meccsen 1 siker, 1 iksz és 1 kudarc a mérleg. A forma is hagy némi kívánnivalót maga után, legutóbbi két meccsét elveszítette a gárda, a Hertha és a Schalke is két vállra fektette Bruno Labbadia együttesét. Ami a sérülteket illeti, Kacar, Marcos, Gotz, Hirzel és Müller játékára nem számíthat a HSV.

A gyógyszergyáriak valamivel jobban állnak vendéglátójuknál, 4-1-3-as statisztikát tudnak felmutatni, de a 13 pont is csak a 7. pozíciót jelenti. Három forduló óta viszont veretlen a csapat, a Mainzot és a Werdert legyűrte Roger Schmidt legénysége, az Augsburggal pedig döntetlent játszott. Idegenben rapszodikus a gárda, kétszer nyert, kétszer viszont vesztett. Vendégoldalon Wendell, Hilbert, Frey, Yurchenko Boeder és Aranguiz harcképtelen.

25864. Hamburg - Leverkusen, 2.5 gól felett (1.75) - Tippmix

Egyébként is a nyíltsisakos játék jellemzi mindkét csapatot, egymás ellen pedig az utóbbi mérkőzéseken 4–0-s, 2–1-es és 5–3-as végeredményt is találunk, így inkább a gólokra, mintsem a kimenetelre fogadnánk; szerintünk ezúttal is meglövik a minimum három találatot a csapatok!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!