<>

 
 
 
A görög Olymapikosz a zágrábi siker után odahaza tehet óriási lépést a bravúros továbbjutás felé, ha legyőzi odahaza is a Dinamót.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Célegyenesben az Olympiakosz: kihasználod?

A görög Olymapikosz a zágrábi siker után odahaza tehet óriási lépést a bravúros továbbjutás felé - ha újra legyőzi a Dinamót.
Bajnokok Ligája
Olympiakosz - Dinamo Zagreb
Szerda, 20:45 óra

Az F-csoportban tulajdonképpen még nem dőlt el semmi, hiszen a bajorok és a görögök 6-6, az ágyúsok és a horvátok pedig 3-3 egységnél járnak. A görög bajnok az első fordulóban simán kikapott otthon a müncheniektől, utána viszont mindkét idegenbeli mérkőzésüket megnyerték! Előbb az Emirates-ben gurítottak egy hármast (Arsenal, 2-3), majd Zágrábban is totális sikert arattak (0-1). Marco Silva vezetőedző csapata Görögországban nem nagyon talál magának ellenfelek, 9 meccs után is száz százalékosak a piros-fehérek, összesített gólkülönbségük 26-4, otthon 15-2. A hét végén idegenben győztek a Veria ellen. A keret nem lesz teljes, Domínguez (kp.) és Maniatis (bekk) sérült, de Bouchalakis (kp.) és Cambiasso (kp.) sem teljesen fitt.

A horvát bajnoknál valami nem stimmel. A bajnokságban csak a 3. helyről várhatják a folytatást, a pontvadászatban a két legutóbbi fellépésén pedig pont nélkül maradtak Zoran Mamic fiai. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a BL legutóbbi játéknapján is pont nélkül maradtak Matelék, akkor még borúsabb az összkép. Pedig minden olyan szépen indult - legalább is, ami az elitligát illeti. A horvátok taktikus játékkal győzték le 2-1-re az Arsenalt! Az Allianzban kalkulálható volt a vereség, viszont két hete otthon, a Maksimir Stadionban azért illett volna legalább gólt rúgni az Olynak. Nem sikerült, és hiába volt többet a labda a kék-fehéreknél, a helléneknek volt több lehetőségük.

A 3. hely megszerzéséhez is pontokat kellene szerezniük a horvátoknak, mert ha ma ez nem jön össze, később aligha sikerül. Vár még rájuk egy londoni túra, és fogadják a bajorokat. A Dinamo hiányzói: Ivo Pinto (bekk), Schildenfeld (bekk), Soudani (csatár), kérdéses Pavičić (kp.) és Sigali (bekk).

20905. Olympiakosz - Dinamo Zagreb, 1 (1.45) - Tippmix

A görögök nagy formában vannak, a horvátok pedig hullámvölgyben. Ebből hazai lesz, sima hazai...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!