<>

 
 
 
A németországi összecsapáson 8 gól született, a római derbinél megelégednénk azzal is, ha háromig eljutnának a felek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Na, szerinted mi jöhet a 4-4 után?

A németországi összecsapáson nyolc gól született - a római derbin megelégednénk azzal is, ha háromig eljutnának a felek.
Bajnokok Ligája
Roma - Leverkusen
Szerda, 20:45 óra

Rudi Garcia alakulata nagyon kellemetlen helyzetbe hozta magát azzal, hogy három fordulót követően nyeretlenül, mindössze két ponttal az utolsó helyről várhatja a folytatást a BL E-jelű négyesében. A farkasok ikszeltek a Barcával, majd kikaptak a BATE-től, végül Leverkusenből hoztak egy pontot (4-4). Ha nincs a fehéroroszok elleni kudarc, semmi baj nem lenne. Így viszont necces lehet a továbbjutás... A bajnokságban remek sorozatot futottak Gervinhóék, sorra húzták be a meccseket, ám szombaton kikaptak az Internél, így a Serie A-ban is lépéshátrányba kerültek a fiúk. Most a 3. helyen állnak, hátrányuk viszont csak egyetlen pont az Inter-Fiorentina párossal szemben.

Az Olimpicóban eddig sem sok babér termett a vendégeknek, az idei szezonban csak a Sassuolónak és a Barcának sikerült ikszelnie. És mindig rúgtak gólt a bordó-sárgák, egyet csak egyszer, épp a katalánok ellen, egyébként nem nagyon állnak meg három alatt Pjanicék. A mai mérkőzésen Keita és Totti nem áll Rudi Garcia rendelkezésére.

A Leverkusen négy pontos a csoportban, verte a BATE-t, kikapott a Camp Nouban, ikszelt a Rómával. Ma mindenképpen kellene legalább egy ponto a németeknek, hogy kényelmes helyzetből várhassák a folytatást. Nem lesz egyszerű feladat, ám Roger Schmidt vezetőedző bízhat együttese támadójátékában.

A piros-feketék eddig mindhárom csoportmeccsükön betaláltak, a fehéroroszoknak és a farkasoknak négyszer! Más kérdés, hogy a védelem nem állt a helyzet magaslatán, és az utóbbi ellenféllel szemben Mehmediék teljesítménye csak egy pontot eredményezett. Most mindenképpen stabilabbá kell tenni a gyógyszergyáriak védekezését, ám ez az Olimpicóban nem lesz egyszerű feladat. Bellarabiék formája nem volt rossz, bár a hét végén kikaptak rangadón Wolfsburgban - az első gólt óriási leshelyzet előzte meg... A németek keretlben Hilbert és Jedvaj sérült.

39485. Roma - Leverkusen, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

Mindkét csapat támadásban erősebb, és ez ismételten gólokat eredményezhet. A hazaiak az esélyesebbek, de a gólokban is van fantázia. Tippünk így +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!