<>

 
 
 
A Valencia szerintünk győzelmi esélyekkel lép pályára a Gent otthonában, a Lyon-Zenit párosítás viszont taktikus meccset ígér.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két BL-tipp, 4.20-as odds

A Valencia szerintünk győzelmi esélyekkel lép pályára a Gent otthonában, a Lyon-Zenit párosítás viszont taktikus meccset ígér.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17204. Gent – Valencia, 2 (2.10) – Bajnokok Ligája, 20:45

A H csoport második helyezettje látogat a harmadik otthonába a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A Gent csupán az első fordulóban tudott pontot szerezni. Hazai pályán 1-1-et játszott a Lyonnal. A vendégek ezzel szemben a csoportnyitón a Zenit ellen elszenvedett 3-2-es vereség óta minden meccsüket megnyerték. 1-0-s sikert aratott a Lyon ellen, majd a Gentet verte 2-1-re.

A hazaiaknál Depoitre, Milicevic, E. Johansson, Pedersen és Van der Bruggen játéka is kérdéses, míg a másik oldalon biztosan nem léphet pályára Rodrigo, Ryan és Abdennour sem. Mindkét együttes győzelemmel hangolódott a találkozóra. A belgák idegenben nyertek 3-0-ra a Leuven ellen, a vendégek pedig otthon arattak szintén 3-0-s sikert a Levante felett. A két csapat eddig egyszer találkozott egymással, akkor 2-1-re a Valencia nyert. Úgy gondoljuk, elviszik a három pontot Belgiumból a spanyolok.

18420. Lyon - Zenit, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A H-csoportban az éllovas Zenit ezúttal az 1 ponttal sereghajtó Lyonhoz látogat. Két hete a Zenit odahaza 3-1-re nyert a Lyon ellen és ezzel komoly lépést tett a továbbjutás felé. Pedig nem játszott rosszul a francia csapat, de a befejezéseknél rendre pontatlan volt és ez végzetesnek bizonyult. Az első három meccs tükrében reálisan a 3. helyre hajthat a Lyon, miután a Valencia már nyert nála és csupán egy Gent elleni döntetlent tud felmutatni. A Zenit elleni "visszavágón" vélhetően nem megy fejjel a falnak az együttes, az oroszok számára pedig szintén nincs értelme fejvesztve nekirohanni az ellenfélnek. Az egész meccs szorosnak ígérkezik, ez pedig fokozottan érvényes az első játékrészre, ahol taktikus játékot várunk és reálisan döntetlen eredményt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!