<>

 
 
 
Noha a közelmúltban mutatott teljesítményükkel abszolút nem szolgáltak rá a bizalmunkra, mégis a londoniak sikerét várjuk a BL-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Egy utolsó esély a Chelsea-nek?

Noha a közelmúltban mutatott teljesítményükkel abszolút nem szolgáltak rá a bizalmunkra, mégis a londoniak sikerét várjuk a BL-ben.
Bajnokok Ligája
Chelsea - Dinamo Kijev
Szerda, 20:45 óra

Vitán felüli: áll a bál José Mourinho csapata körül, hiszen a bajnokságban csupán 15. az együttes (11 meccsen 3 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mutató), a Ligakupából már kipottyant, a Bajnokok Ligájában pedig csupán a harmadik helyen áll a csoportban. Hogy a médiában felröppent híreknek mekkora valóságalapja van, azt nem tudjuk – többek között arról hallani, hogy a játékosok fellázadtak és meg akarják buktatni a Special One-t – , mindenesetre Fabregastól Terryig mindenki állítja, hogy szó sincs ilyesmiről és csakis együtt sikerülhet kikászálódni a gödörből.

Ami Dinamót illeti, náluk nincsenek problémák, sőt, a BL-ben még veretlen Szerhij Rebrov alakulata (2 döntetlen, 1 győzelem), az ukrán pontvadászatot pedig holtversenyben vezetik a Shakhtarral. A forma is bizakodásra adhat okot, elvégre minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 10 meccséből 7 siker és 2 iksz mellett csupán 1-et veszítettek el a fehér mezesek.

Főtipp

15270. Chelsea - Dinamo Kijev, 1 (1.70) - Tippmix

Melléktipp

15448. Chelsea - Dinamo Kijev, 2.5 gól alatt (1.70) - Tippmix

A hiányzók névsora hazai oldalon nagyobb; Courtois hosszú ideje sérült, Falcao pedig a hétvégén szedett össze egy izomhúzódást, így velük biztosan nem számolhatnak az angolok, de Pedro, Ivanovic, és Diego Costa játéka is kérdéses. Ezzel szemben a kijevieknél mindenki hadra fogható.

Noha az elmondottak alapján jó esély kínálkozik a vendégek pontszerzésére, mi most naivak leszünk és hiszünk a játékosoknak, nevezetesen, hogy nem Mourinho menesztése a cél. Ukrajnában is sokkal közelebb álltak a győzelemhez Hazardék, elég, ha csak a két kapufára gondolunk, szerintünk most összekapják magukat és csattanós választ adnak a kritikusoknak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!