<>

 
 
 
Svédország Dániával kilencszer csapott össze egymással, s csupán egyszer fordult elő, hogy mindkét gárda gólt lőtt. A pótselejtező első felvonásán sem várható gólzápor.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Itt a tuti tipp a svéd-dán derbire

Svédország Dániával kilencszer csapott össze egymással, s csupán egyszer fordult elő, hogy mindkét gárda gólt lőtt. A pótselejtező első felvonásán sem várható gólzápor.
Eb-pótselejtező, 1. mérkőzés
Svédország - Dánia
Szombat, 20:45 óra

Skandináv rangadót rendeznek szombaton Stockholban az Európa-bajnoki pótselejtezőn. Svédország a kontinenstorna selejtezőjében Ausztria és Oroszország mögött szerezte meg a harmadik helyet a G csoportban. Ibrahimovicék 18 pontot gyűjtöttek, öt győzelem mellett három döntetlen és két vereség volt a mérleg. A dánok az I jelű ötösből léptek tovább, ebben a csoportban eggyel kevesebben szerepeltek, így nyolc meccsen összesen 15 ponttal gazdagodtak, s Portugália és Albánia előzte meg őket.

A vendégek nincsenek kimondottan jó formában. A csapat a legutóbbi öt meccséből csupán egyet tudott megnyerni. A hazaiak mérlege egy fokkal jobb. A sárga-kékek ötből háromszor diadalmaskodtak. A dánoknál sérülés miatt kihagyja a mérkőzést Pontus Wernbloom és Albin Ekdal, míg a másik oldalon Pione Sisto és Leon Andreasen nem bevethető. A két együttes kilencszer csapott össze egymással, s csupán egyszer fordult elő, hogy mindkét gárda gólt lőtt. Szoros, kevésgólos összecsapások jellemzik őket. Hatszor nulla vagy egy gól született.

34196. Svédország - Dánia, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Az egymás elleni mérlegben a dánok állnak jobban, négy sikerrel, míg háromszor svéd diadal született. Legutóbb 1-0-ra a dánok nyertek. Most is kevés gólra számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!